Thunderfist fra NetEnt er lansert!

Den nye video spilleautomaten fra NetEnt, Thunderfist, har blitt lansert bredt i dag, deriblant hos Betsafe!

I dag er altså lanseringsdagen for NetEnts nyeste spilleautomat på selskapets vidtfavnende automat-tre, og herligheten bærer navnet Thunderfist. Thunderfist er en spilleautomat som har en skikkelig ninja-style preg som fungerer som bare det!

Thunderfist
I spilleautomaten Thunderfist har NetEnt valgt å gå bort fra gevinstlinjene, og har satset på 243 Ways to Win-funksjonen i stedet for. Dette innebærer at vinnende kombinasjoner havner på tilstøtende hjul i stedet for å følge gevinstlinjer.

Thunderfist har noen få men tydeligvis nøye utplukkede funksjoner, noe som får automaten til å fremstå som enkel og stilren, samtidig som den så definitivt er et gullkorn! Av ekstra funksjoner finner vi Stacked Wilds som kan opptre på et hvilket som helst hjul og som derfor kan gi store utbetalinger. Automaten har også scatter som utbetaler gratisrunder, og i disse gratisrunder blir alle gevinster multiplisert med en tilfeldig multiplikator som har en verdi på 2x, 3x, 4x eller 5x.

Musikken og grafikken er meget bra, og spesielt har vi sansen for lydbildet som er veldig passende og ikke minst forventet til et slikt tema. Du kan lese alt om automatens funksjoner og prøve Thunderfist gratis hos oss!

Eksklusiv Betsafe casinobonus
Hvis du vil spille Thunderfist med ekte penger kan du altså gjøre det hos Betsafe, men da må du være kunde hos selskapet. Hvis du registrerer deg via våre linker får de en ekslusiv innskuddbonus på 300% opptil €150 på kjøpet! Det vil da si at om du setter inn €50 den første gangen du setter inn penger vil du få €150 i bonus – og ha totalt €200 å spille for! Du får dessuten 30 gratisrunder på spilleautomaten Jack And The Beanstalk!

Bli kunde hos Betsafe og spill Thunderfist!

100 free spins og 100 kr gratis!

Meld deg på nyhetsbrevet og få 100 free spins med en gang!

+ 100 kroner helt gratis på Jackpot 6000!

Over 5000 fornøyde medlemmer allerede!

Takk for din påmelding!