Texas Tea

Gjør som de fryktløse oljebaronene i Texas: Sats skjorta på å pumpe opp det sorte gull! Liker du høyrisikoinvesteringer med mulighet for stor avkastning så passer denne automaten godt. Toppgevinsten er på hele 10 000 mynter! Prøv automaten helt gratis nedenfor, og skulle du gå tom for investeringsmidler er det bare å laste siden på nytt.

Unibet Bonus

Spillet er dessverre ikke tilgjengelig i Norge nå. Vi kan anbefale at du prøver ut automatene fra Playtech i stedet for!

Livet som oljebaron trenger ikke alltid å være like lett. Hverdagen kan være fylt av både oppturer og nedturer. Levebrødet er olje, noe som ikke alltid er like lett å finne. Og skulle man være uheldig å måtte gjøre mange forsøk for å finne det sorte gullet, begynner det å svi i lommeboken. Klarer man derimot å bore på de riktige stedene er avkastningen enorm. Så, hvis det skulle bo en fryktøs oljebaron i deg, hvorfor ikke bevise at du hører hjemme med cowboyhatt på hodet?

Selve spillerundene går veldig fort fra man har trykket og til maskinen er ferdig å snurre hjulene. Med effektivt snurresystem rekker du flere spillerunder og dermed øker utbetalingspotensialet. Oljebaronene i Texas har nemlig ikke tid til å surre rundt grauten. Finnes det ikke olje må letingen fortsette helt til det spruter opp av brønnen!

Designmessig kan Texas Tea virke ganske barnslig og enkel, men av funksjoner har den bonusspill og scatter symboler. Med beskjedne 9 forskjellige gevinstlinjer kan det virke som om automaten ikke har så veldig mye å by på. Det nevnte bonusspillet sender deg ut på en spennende oljeboring som delvis retter opp det beskjedne inntrykket man får. Kort sagt er dette en automat uten de altfor store overraskelsene, og som passer godt for spillere som ikke har så lang erfaring.

Texas Tea er levert av produsenten IGT, og ønsker du å prøve noen andre populære automater fra samme produsent anbefaler vi både Super Hoot Loot og Cluedo Mega Jackpot.

100 free spins og 100 kr gratis!

Meld deg på nyhetsbrevet og få 100 free spins med en gang!

+ 100 kroner helt gratis på Jackpot 6000!

Over 5000 fornøyde medlemmer allerede!

Takk for din påmelding!