Større turneringspremier hos Mr. Green

Glade nyheter hagler inn fra Mr Green nå i førjulstiden, og nå presenterer selskapet nye og bedre turneringsbetingelser for sine kunder.

Mr Green har redusert deltakelsesgrensen i de daglige turneringene fra 100 runder til bare 20 runder. Som om ikke det var nok så har de samtidig valgt å øke pengepremiene i turneringene:

1. premie økes fra 300 kroner til 600 kroner

2. premie økes fra 200 kroner til 300 kroner

3. premie økes fra 100 kroner til 150 kroner.

Med dette i bakhodet skulle nå alt ligge til rette for å prøve seg på en turnering hos Mr Green, for å delta i disse er veldig enkelt. Det eneste du trenger å gjøre er å spille det spillet som inngår i turneringen, mens Mr Green tar på seg jobben med å holde orden på hvem som deltar. Det eneste kravet er at du må spille for ekte penger, naturligvis. Man kan også lese i instruksjonene til hver turnering hvor mange spilleomganger som er påkrevd for deltakelse, men står det ikke noe annet så må du spille minimum 20 spilleomganger/hender/spinn for å være deltaker i turneringen. Hvis du skulle ønske å delta i en turnering hvor fire forskjellige spill inngår, så kan du spre spillet ditt valgfritt over disse. Du kan velge å spille bare ett spill, men det går også an å spille alle fire.

Vinner gjør du hvis du har den høyeste poengsummen når turneringen er avsluttet. Poengstillingen kan du hele tiden ha under kontroll ved å følge med på leaderboarden/resultattavlen. Stopper to eller flere deltakere på lik poengsum vil pengepremien utbetales til den som har flest spilleomganger bak seg i turneringen. Gevinsten får du inn på din spillekonto rett etter turneringsslutt, men merk deg at gevinstsummen kan ha et omsetningskrav.

Prøv deg på en turnering hos Mr Green!

100 free spins og 100 kr gratis!

Meld deg på nyhetsbrevet og få 100 free spins med en gang!

+ 100 kroner helt gratis på Jackpot 6000!

Over 5000 fornøyde medlemmer allerede!

Takk for din påmelding!