Spill True Illusions hos Mr Green!

Er du klar for en overdose magisk moro? Det får du nå hos Mr Green som akkurat har lansert sin nye slot True Illusions! True Illusions er laget av den kreative gjengen hos Betsoft, og de skuffer ingen denne gangen heller.

True Illusions bringer magien inn i casinospillingen på en utsøkt måte, og det er et ypperlig spill som gir deg følelsen av å være bevitne en magiker i aksjon. Å spille True Illusions er som å være tilstede på et trylleshow og det er en magiker som spinner hjulene mens han samtidig utfører sine trylletriks.

Et av bonusspillene vi finner i True Illusions tilbyr spilleren å se på magikeren når han stikker seks sverd på en dramatisk og artistisk måte gjennom en boks like etter at en yndig blond modell akkurat har gått inn inn i den. Etter at dette er gjort, åpnes boksen viser at modellen er borte. Boksen gjøres deretter om til tre vertikale og låste wildsymboler på det midterste hjulet, slik at det generes en rekke gevinster. Dette såkalte ‘Wild Reel’ kan være aktivt i opptil 7 runder, og mens disse rundene pågår kan man ikke forandre innsatsen.

Får man 3 eller flere magiker-symboler uansett hvor på hjulene setter man igang Free Spin-mode. Vinnende kombinasjoner forsvinner og gjør slik at nye kombinasjoner kan falle på plass – og eventuelt gi nye gevinster.

Får man 3 eller flere spillekort-symboler uansett hvor på hjulene starter en morsom bonusrunde. Du skal velge et hvilket som helst kort og tjene umiddelbare bonuspenger – det er bare å nyte showet!

Stikk innom Mr Green nå og spill det fantastiske True Illusions!

100 free spins og 100 kr gratis!

Meld deg på nyhetsbrevet og få 100 free spins med en gang!

+ 100 kroner helt gratis på Jackpot 6000!

Over 5000 fornøyde medlemmer allerede!

Takk for din påmelding!