Spill Jack Vegas online!

FrogHunter_7red

Det er endelig helg igjen, og vi ønsker derfor å komme med en liten gladnyhet til våre lesere!

Har du noengang spilt på spilleautomater i Sverige? Der har de sitt eget versjon av de nye norske Multix-automatene, nemlig Jack Vegas!

Grodjakten – Sveriges svar på Jackpot 6000 i popularitet!

På de norske Multix-automatene finnes det flere forskjellige spill, og det samme gjør det på de svenske Jack Vegas-automatene, og den desidert mest populære spilleautomaten der er den som kalles for Grodjakten. Gladnyheten vår er at du nå ikke trenger å reise til Sverige for å få spille denne – du kan spille med ekte penger hos 7red.com!

Bli kunde hos 7red.com – få 50 kroner gratis og 100% bonus opptil €250!

7reds versjon av Grodjakten heter Frog Hunter og er som sagt en av de aller mest populære spilleautomatene hos broderfolket og det er kanskje ikke så rart. Automaten har 5 gevinstlinjer, men man kan vinne fra begge sider av automaten. Den maksimale innsatsen er 5 kreditter, og når man vinner gevinster har man muligheten til å forsøke å få den triplet eller doblet ved å klikke på ‘Triple/’Double’. Man skal da velge mellom tre eller fire forskjellige symboler, og velger man symbolet som skjuler en gevinst har man lykkes i forsøket. Slik kan man fortsette flere ganger etter hverandre, og da kan gevinstene blir nokså store!

I tillegg har Frog Hunter et par bonusfunksjoner det er verdt å nevne. Den ene er Dragonfly bonus og den starter når symbolet av øyenstikkeren havner på hjulet til høyre for hann-frosken, eller på hjulet til venstre for hunn-frosken. Det som da skjer er at du vinner en gevinst tilsvarende innsatsen din multiplisert med henholdsvis 3 og 2.

Den andre bonusen er Water Lily bonus og denne starter når man får 3 eller flere vannliljesymboler på inntilliggende hjul. Her skal man hjelpe frosken over dammen ved å hoppe på bladene, men se opp for den sultne krokodillen! Her kan man vinne gevinster fra 2 til 20 ganger innsatsen!

50 kroner gratis hos 7red.com!

Hos 7red.com får du 50 kroner gratis når du har registrert din konto, i tillegg til en bonus på det første innskuddet ditt på 100% opptil €250! Setter du inn €250 får du €250 i bonus og kan da spille for totalt €500. Du kan selvsagt sette inn et mindre beløp enn dette hvis du ønsker det.

Lykke til med Frog Hunter!

100 free spins og 100 kr gratis!

Meld deg på nyhetsbrevet og få 100 free spins med en gang!

+ 100 kroner helt gratis på Jackpot 6000!

Over 5000 fornøyde medlemmer allerede!

Takk for din påmelding!