hit
counter

Spill Jack Hammer på Betsafe og få opptil 75 freespins!

Hvis du er en fan av film noir sjangeren, er spilleautomaten Jack Hammer et spill du garantert vil like – å spille det er nesten som å være med i en gammeldags tegneserie! Sticky Win-funksjonen i spillet er helt unik, og den går det simpelthen ikke an å bli lei. Den bør bare oppleves! Og som om ikke Jack Hammer var hett nok så kommer altså Betsafe med en helt spesiell kampanje til sine kunder.

De gir nemlig sine kunder som spiller på Jack Hammer opptil 75 gratis runder på spilleautomaten. Tilbudet er slik at for hver €4 du spiller på Jack Hammer gir Betsafe deg 5 gratisrunder på det samme spillet kl. 14.00 CET på lørdag! Rett og slett et fantastisk tilbud fra et fantastisk selskap!

Det er faktisk så enkelt som dette:

Spill for €20 og få 25 gratisrunder!

Spill for €40 og få 50 gratisrunder!

Spill for €60 og få 75 gratisrunder!

Regler og vilkår:

Dette tilbudet startet i går, men gjelder helt fram til fredag 8. april 2011 kl. 23.59 CET, og kampanjen er bare gyldig for kunder som er bosatt i Norge. Det er selvsagt kun spill på Jack Hammer-automaten som teller i denne kampanjen, og det maksimale antallet gratisrunder du kan vinne er 75. Bonusen må omsettes 35 ganger i løpet av 3 dager før du eventuelt kan ta den ut, og spill på rulett, blackjack, craps, videopokerspill og baccarat er ikke gyldig når det gjelder å oppfylle omsetningskravet. Bonusen kan kun mottas én gang pr. kunde/konto, IP etc. og det er kundens ansvar å overholde disse reglene for å unngå en rekke konsekvenser.

Spill for €60 på Jack Hammer hos Betsafe og vinn 75 freespins!

100 free spins og 100 kr gratis!

Meld deg på nyhetsbrevet og få 100 free spins med en gang!

+ 100 kroner helt gratis på Jackpot 6000!

Over 5000 fornøyde medlemmer allerede!

Takk for din påmelding!