Spill den nye automaten Lucky Witch hos Expekt!


Expekt har lansert en ny spilleautomat på sine nettsider som bærer tittelen Lucky Witch. Som vi av tittelen skjønner så dreier det seg her om skumle saker, så som magi og hekserier.

Lucky Witch er laget av selskapet Microgaming og med Halloween like om hjørnet så er dette en meget passende tittel å slippe på automatmarkedet nå.

Lucky Witch er en spilleautomat som består av 5 hjul, 3 rader og 15 innsats-og gevinstlinjer. I automaten finner man også funksjoner som wilderstattere, scattere, free spins og bonusspill, så dette er absolutt en automat som er av ypperste merke. Man kan spille med en myntverdi som går fra 0.01 til 0.20 og med 1-20 mynter pr linje. Den maksimale innsatsen på et enkelt spinn blir derfor 300 mynter.

Wildsymbolet i Lucky Witch fungerer som en erstatter for ordinære symboler, med unntak av scattersymbolet og bonussymbolet. Symbolet kan derfor inngå i ordinære symbolkombinasjoner og erstatte et eller flere symboler, og i tillegg gi en gevinstmultiplisering hvis det blir gevinst!

Scattersymbolet er symbolet som viser en flaske med heksemikstur på, og 3 eller flere av disse symbolene hvor som helst på hjulene starter free spin bonusspill. Man vinner hele 13 free spins i Lucky Witch og i free spin-modus spilles rundene med den samme innsatsen som i den runden hvor man vant free spins. Under free spins skjer det rett som det er at man får såkalte stacked wilds, dvs. at man får flere wildsymboler stablet oppå hverandre på det samme hjulet. Dette er en funksjon som øker vinnersjansene betraktelig!

Får man bonussymbolet (som er en heksegryte) uansett hvor på hjul 1, 3 og 5 samtidig settes bonusspillet Mystery Bonus i igang! Det som da skjer er at man helt tilfeldig får spille 1 av 4 forskjellige bonusspill: Magic Potion bonus game, Pumkin bonus game, Spell Book bonus game eller Vault bonus game.

I Magic Potion bonus game får du se 12 flasker med mikstur på og du skal velge flasker for å vinne en bonuspremie. Finner du flasken som sier ‘Win All’ vinner du nettopp det: alt! Finner du flasken som sier ‘Stop’ er moroa over.

I Pumkin bonus game får du se 5 gresskar og du skal velge av disse for å avsløre premien du vinner. Her har du muligheten til å avvise den premien du får tilbudt og kan velge på nytt inntil to ganger. Det tredje gresskaret du da velger inneholder den premien du da vil få.

I Spell Book bonus game får du se tre heksebøker og du skal velge av disse for å avsløre en multiplikatorverdi som vil multiplisere innsatsen din.

I Vault bonus game får du se 12 hvelv som viser bonusgevinster. Gevinstene skjules deretter og hvelvene stokkes om, og du skal velge 3 hvelv. Deretter får du se bonusene på de resterende automatene før de forsvinner, slik at det til slutt bare er de 3 valgte hvelvene som står igjen. Til slutt vinner du ett av de tre hvelvene for å avsløre hvilken gevinst du vinner.

Prøv den spennende spilleautomaten Lucky Witch hos Expekt i dag!

100 free spins og 100 kr gratis!

Meld deg på nyhetsbrevet og få 100 free spins med en gang!

+ 100 kroner helt gratis på Jackpot 6000!

Over 5000 fornøyde medlemmer allerede!

Takk for din påmelding!