Skrapelodd – Vinn 55.000 Kr i måneden i 15 år

wow-skrapelodd

Nå er det mest spilleautomater vi skriver om her på siden, men nå og da finnes det også andre spill som det er verdt å se litt nærmere på. Skrapeloddavdelingen hos Betsson er en av disse og med gevinstene det lokkes med er det ikke så rart at skrapelodd på nett faktisk har blitt en hverdagsgesjeft for mange spillere.

Mens vanlige papirlodd har en vinnerrate på ca 1 av 5 lodd så gir loddene hos Betsson deg i gjennomsnitt gevinst på hvert tredje lodd. Man slipper også å løpe tilbake til kiosken for å veksle inn gevinsten når man vinner, for ikke å glemme at loddene på nett er miljøvennlige!

Det man kan kalle hovedloddet hos Betsson er skrapeloddet 3Wow som kan gi deg en månedlig gevinst. Stikker du av med jackpotten på dette loddet (10 Millioner Kroner), vinner du altså en månedlig utbetaling på 55.000 Kroner i 15 år på rad, en gevinst som burde hjelpe til med å gjøre husholdningsbudsjettet ganske friskt de kommene årene.

I April kan alle spillere også få en ekstra boost på sin nye skrapeloddkonto hos Betsson. Spillselskapet tilbyr både nye og eksisterende kunder en skrapelodd bonus på 100% opp til Kr.300. Overfører man Kr.300 fra sin Betsson hovedkonto til skrapeloddkontoen får man altså skrape for totalt 600 Kroner.

Har du lyst til å prøve deg på noen lodd? Hvis du ikke allerede har en konto kan du registrere deg hos Betsson og dersom du allerede er registrert er det bare å overføre penger til skrapeloddkontoen idag.

Det er også verdt å minne om at det hos Betsson nå er mulig å vinne billetter til vm finalen i fotball dersom man spiller på odds denne måneden.