Skal du spille poker hos Betsafe i April?

betsafe

Skal du spille nettpoker i April måned er det verdt å merke seg hva som skjer i pokerklienten til Betsafe den kommende måneden. Det kjøres som vanlig en rekke kampanjer og både cashgamespillere og turneringsspillere har mye å se fram i tiden framover.

I Betsafe sine April Races skal $120,000 i premier deles ut og det lønner seg å være tidlig ute hvis man skal hevde seg i disse konkurransene. Av den totale potten er $100,000 avsatt i cash, mens det også skal deles ut 62 turneringsbilletter hver verdt $320. Cashgameracet premier de 300 beste spillerene mens turnerigskonkurransen utbetaler premier til 200 spillere.

Vinnerene av de to racene får 2 x $320 WSOP Live event billetter hver og 2.-15.plass får en slik turneringsdeltakelse hver. Resten av de som vinner en premie i et av racene får delta i en større freeroll turnering der det totalt skal gis bort $9600 i WSOP kvalifiseringsbilletter.

Førsteplassen i cashgame racet stikker av med $3500 i cash og nummer en i turneringsracet får $3000 i cash. Poeng i konkurransen opptjener man ved å sikre seg player points i Betsafe sin pokerklient. Leaderboardet blir oppdatert kontinuerlig på Betsafe sine hjemmesider slik at man kan følge med på hvordan man ligger an.

Spillere som liker freeroll turneringer har også Betsafe hatt i tankene når de la opp planen for April. Totalt skal det gis bort $18,000 i løpet av måneden som fordeles på fire freerollturneringer hver dag. Disse starter daglig klokken 17, 18, 19, og 20 CET og finnes i pokerklienten under freerolls.

Kommende uke er også siste mulighet til å sikre seg en plass i Gumball 3000 konkurransen som kjøres i Stockholm i perioden 2.-4.Mai. Pakken inkluderer alt du trenger for en heidundranes helg i Sveriges hovedstad, bla. lommepenger, hotellopphold og billett til VIP fest med en rekke kjendiser.

Ta deg en tur til Betsafe sin nettside hvor detaljer om alle kampanjene er oppdatert.

100 free spins og 100 kr gratis!

Meld deg på nyhetsbrevet og få 100 free spins med en gang!

+ 100 kroner helt gratis på Jackpot 6000!

Over 5000 fornøyde medlemmer allerede!

Takk for din påmelding!