Round The World 2 – Destinasjon Asia!

Den grandiose turneringen Round The World 2 hos NordicBet går inn i sin andre runde, ettersom den første runden med destinasjon Oceania ble avsluttet i går. Februarrunden av Round The World 2 bærer navnet Asia, og også denne måneden kan man vinne de deiligste gevinster.

Totalt har Round The World 2 gevinster til en verdi av over 1,5 millioner kroner, og konkurransen kan oppsummeres helt enkelt slik: 5 måneder – 5 destinasjoner – 5 trekninger!

Destinasjon Asia i februar!
For hver måned i konkurransen kan man vinne en drømmereise til en verdi av 150.000 kroner i førstepremie! En tur langs den Kinesiske muren hadde kanskje derfor fristet? Kanskje APT Malaysian Open i tennis i Kuala Lumpur er noe for deg? Hva med en ‘shop till you drop’-reuse til Hong Kong, Singapor eller Shanghai? Verden ligger for dine føtter!

Round The World 2 – generelle regler
I Round The World 2 skal man enkelt og greit samle poeng i NordicBets casino hver måned, og for hvert 25. FPP poeng man samler får man 1 lodd til denne store premietrekningen. FPP er Frequent Player Points, og i denne sammenhengen vil det si at jo mer du spiller jo større er sjansen for at du vinner.

Utdelingen av FPP-poeng foregår på følgende måte:
1 FPP-poeng tildeles for hver omsatte €10 på Spilleautomater og Andre Spill.
0.5 FPP-poeng tildeles for hver omsatte €10 på Bordspill og Videopoker.

For å kunne vinne ett lodd til trekningen må man derfor f.eks. spille for €250 i februar på spilleautomater eller for €500 på f.eks. bordspill.

Turneringen løper hver måned fra den første til den siste dagen i måneden, og loddtrekningen holdes senest 48 timer etter at hver turnering er avsluttet.

Destinasjonene i turneringen er satt opp slik:
Januar – Oceania
Februar – Asia
Mars – Afrika
April – Amerika
Mai – Europa

Premiefordelingen for hver måned er slik:
1. plass: 150.000 kroners luksusferie på det aktuelle kontinentet.
2. plass: 75.000kroners luksusferie på det aktuelle kontinentet.
3-10. plass: 10.000 kroners reisegavekort.

Du får muligheten av NordicBet til å skreddersy din egen reise til hver enkelt destinasjon ved assistanse fra STA Travel.

Delta i NordicBets store turnering Round The World 2!

100 free spins og 100 kr gratis!

100 free spins og 100 kr gratis!

Meld deg på nyhetsbrevet og få 100 free spins med en gang!

+ 100 kroner helt gratis på Jackpot 6000!

Over 5000 fornøyde medlemmer allerede!

Takk for din påmelding!