Reel Rush er lansert, prøv den nå!

starburst

Helt ny spilleautomat fra Net Entertainment er lansert hos NorskeAutomater.com – prøv den nå med din eksklusive innskuddsbonus!

Reel Rush er den nyeste spilleautomaten fra verdens beste utvikler av casinospill, Net Entertainment. Reel Rush bygger på fjorårets suksessspill Wild Rockets hvor det er mulig å vinne på hele 720 forskjellige måter. Denne gangen har de overgått seg selv og laget en fantastisk spilleautomat hvor det er mulig å vinne på 3125 forskjellige måter! Reel Rush er lynkjapp, morsom og byr på sjansen til å vinne svære gevinster!

Hent din velkomstpakke nå, og prøv Reel Rush!

Reel Rush Spilleautomat

Spilleautomaten har 5 hjul og byr på både Wilds, re-spinns og en freespinsfunksjon hvor du kan vinne stort! Spillet starter med 45 ulike måter å vinne på, og for hver gang du får en gevinst vil du få et gratis respinn hvor antall måter du kan vinne på øker gradvis opp til 3125 måter. Etter at du har fått 5 gevinster på rad vil du motta 8 freespins hvor du har 3125 måter å vinne på hver gang!

Reel Rush har ikke tradisjonelle gevinstlinjer. For å få gevinst trenger du bare 3 like symboler hvor som helst på de 3 første hjulene, desto flere like symboler, desto mer vinner du! Freespins er den hellige gral i Reel Rush og er selve målet med spillet.

Reel Rush er tilgjengelig allerede nå hos NorskeAutomater og du kan spille med innsats fra 5 kr og helt opp til 1000 kr!

Som forklart tidligere så er det mange grunner til at dette vil bli et svært populært spill: lynraske hjul, store gevinster, freespins og fine animasjoner. Spillet har en teoretisk tilbakebetalingsprosent på hele 97% og vi er derfor ikke i tvil om at dette kommer til å bli et av de mest populære spillene noensinne.

Benytt deg av NorskeAutomater sin velkomstbonus på 200% opp til 2000 kr i dag og håv inn penger på Reel Rush! Som en ekstra god bonus vil du til og med få 25 freespins på norges mest populære spilleautomat Starburst når du oppretter en spillerkonto hos NorskeAutomater!