Prøv nye Starburst fra Net Entertainment hos oss!

Vi på NorskeSpilleautomater.com har klart å slått kloka i den nye spilleautomaten Starburst fra Net Entertainment, og til deg som leser dette så kan vi fortelle deg at det ikke er mange før deg som har fått muligheten til å prøve denne – helt gratis!

Net Entertainment lanserer ikke Starburst før den 22. januar, men vi har altså gleden av å gi deg muligheten til å prøve gratisversjonen av denne automaten!

Starburst er en skikkelig retro-godbit av de helt sjeldne, og dette er nesten som å spille gode gamle TV-spill fra 80-tallet. Men ikke misforstå: Starburst er pakket inn i et nydelig design og med så krystallklare farger at man nesten mister pusten!

Spill Starburst gratis her hos oss!

Starburst er en spilleautomat som består av 5 hjul, 3 rader og 10 innsats- og gevinstlinjer, men man har muligheten til å vinne på gevinstlinjene fra begge sider av automaten – ikke bare fra hjulet helt til venstre, men også fra hjulet helt til høyre. Denne funksjonen kjenner vi igjen fra forholdsvis nye automater som f.eks. Dragon Island.

Starburst er så å si strippet for ekstrafunksjoner, uten at dette betyr noe som helst – denne spilleautomaten er nesten en klassisker før den har blitt lansert!

Starburst Wilds-funksjonen
Starburst har i grunnen bare èn funksjon som er verdt å nevne, og det er Starburst Wild-funksjonen. Wildsymbolet i Starburst er Starburst Wild-symbolet, en åttekantet stjerne med flere farger, og dette symbolet fungerer som en erstatter for alle andre symboler i automaten. Dette betyr at symbolet kan inngå i symbolkombinasjoner sammen med alle andre symboler, og dermed være et symbol som fremkaller gevinster!

Starburst Wild-symbolet kommer bare til syne på hjul 2, 3 og 4, men når det først skjer så blir hele hjulet gjort om til et wildsymbol – et såkalt expanding wild! Når dette skjer får man en gratis re-spin hvor Starburst Wild-hjulet holder sin posisjon i ett spin. Får man et nytt wildsymbol under et slikt re-spin vinner man ytterligere en gratisrunde. Maksimalt antall gratisrunder er 3.

I og med at man kan vinne fra begge sider er sjansene store for at man kan vinne svære gevinster her! Maksgevinst i Starburst er 50.000 mynter!

Innsats
Man kan spille med en myntverdi som går fra 0.01 til 1.00 og p å innsatsnivå som går fra 1-10. Dette betyr at den maksimale innsatsen pr. spinn blir €100.

Spill Starburst gratis på våre sider!

100 free spins og 100 kr gratis!

100 free spins og 100 kr gratis!

Meld deg på nyhetsbrevet og få 100 free spins med en gang!

+ 100 kroner helt gratis på Jackpot 6000!

Over 5000 fornøyde medlemmer allerede!

Takk for din påmelding!