Ny NetEnt-automat hos Betsafe: Evolution!

Endelig har Betsafe lansert den nye spilleautomaten, Evolution, fra Net Entertainment! Automaten ble gjort klar for spill tidligere i dag, og det er derfor en stor glede å si at vi har fått den tilgjengelig i en demo-versjon på våre sider!

Evolution er som sagt en spilleautomat fra Net Entertainment som har 5 hjul, 3 rader og 25 fastlåste gevinstlinjer. Automaten kan skilte med en hovedgevinst på 44.000 mynter, og funksjoner som wild, freespins og funksjonen Evolution. Den maksimale innsatsen pr. spinn er på €125.

Funksjonen som kalles Evolution er en bonusfunksjon som er tilgjengelig i gratisrundene. Hver gang man vinner en gevinst vil symbolene i den vinnende kombinasjonen og alle andre like symboler på hjulene utvikle seg til neste nivå og gi oss muligheten til å vinne flere og større gevinster! Utover dette er automaten først og fremst et lite kunststykke når det kommer til audio-visuell presentasjon, og tar seg virkelig godt ut både for øyet og øret.

Her kan du prøve Evolution gratis og lese alt om automatens funksjoner.

Stor Betsafe bonus på 300%
Hvis du ønsker å spille denne automaten med ekte penger burde du registrere en konto via våre sider – rett og slett fordi du da får en bonus på ditt første innskudd på 300% opptil €150! Sett inn €50 og få €150 i bonus – spill for €200!

100 free spins og 100 kr gratis!

Meld deg på nyhetsbrevet og få 100 free spins med en gang!

+ 100 kroner helt gratis på Jackpot 6000!

Over 5000 fornøyde medlemmer allerede!

Takk for din påmelding!