Ny iPhone 5S skal ut!

iPhone 5s - februar 2014

Februar ligger an til å bli en herlig måned for en av våre lesere, for også denne måneden skal vi gi ut en skikkelig gadget til en av landets spilleglade mennesker!

I samarbeid med LeoVegas Casino gjør vi februar til en festmåned, og hvis du gjennomfører noen enkle krav kan du vinne en lekker iPhone 5S.

Fire innskudd og nyhetsbrev

Vi har gjort det helt enkelt å være med på denne konkurransen, og det innebærer at du må gjøre følgende to ting:

1. Gjør fire innskudd hos LeoVegas i februar, hvor hvert innskudd er på minst 250 kroner.
2. Du må registrere deg og abonnere på vårt nyhetsbrev – det gjør du her. Abonnerer du allerede kan du se bort fra dette.

Enklere enn dette kan det vel kanskje ikke gjøres, og alle som gjennomfører disse kravene er kvalifisert til å være med i trekningen. Tilbudet gjelder både for nye og gamle kunder av LeoVegas, så her er det enkelt og greit bare å hive seg til. Trekningen gjennomføres i begynnelsen av mars 2014.

Hundrevis av freespins venter på nye kunder

Nye kunder får en kolossal velkomst når de ordner seg en konto hos LeoVegas og her er det snakk om både free spins og innskuddsbonus. Kort fortalt får du 20 free spins på Starburst når kontoen din er registrert. På det første innskuddet ditt får du en bonus på 200% opptil €100! Et innskudd på €50 gir deg derfor totalt €150 å spille for. Når de første pengene er satt inn får du i tillegg 180 nye free spins på Starburst, og totalt har du da mottatt 200 gratisrunder!

Sjekk ut mer om LeoVegas her.

SpillNå-knapp