Ny automat fra NetEnt: Fisticuffs

Fisticuff - screenshot

Betsafe har fått inn den nyeste spilleautomaten fra Net Entertainment, Fisticuffs!

Her er det bare å gjøre seg klar for hardtslående action og en meget gunstig wild-funksjon som kan gi store utbetalinger!

Eksklusivt hos Betsafe nå!

Inntil videre er Fisticuffs kun å få spilt hos Betsafe, og årsaken til dette er at selskapet er NetEnts testcasino hvor alle nye spill prøves ut i én-to uker.

Du kan registrere deg her og få 50 free spins på Jackpot 6000 og hele 1500 kroner i bonus!

Lukrativ wild-funksjon – Boxing Feature

Det mest oppsiktsvekkende med Fisticuffs er den gunstige og potensielt meget lukrative wild-funksjonen Boxing Feature.

Automaten har to forskjellige wilds/jokere; Diagonal Wild og Straight Wild. Begge disse fungerer som vanlige jokere, men når de havner ved siden av hverandre skjer det saker og ting.

Hvis Diagonal Wild og Straight Wild (illustrert av to forskjellige boksere) havner ved siden av hverandre vil Straight Wild klaske til Diagonal Wild slik at han havner på hjul 1 eller 5, og deretter blir alle symbolene i mellom gjort om til wilds.

Hvis Diagonal Wild havner på skrå over eller under Straight Wild vil Diagonal Wild gi Straight Wild en rett høyre, samtidig som symbolet over/under Diagonal Wild gjøres om til wildsymbol.

Diagonal Wild vises bare på hjul 2 og 3, mens Straight Wild bare vises på hjul 3.

Fisticuff - Big Win

Gigantiske gevinster

Boxing Feature er virkelig fabelaktig, og spesielt hvis man har flaks med de øvrige symbolene på hjulene. Etter at wild-symbolene har banket hverandre og gitt oss enda flere wilds så vil disse wildsymbolene (og alle andre wilds på hjulene) holde sin posisjon når vi får ett ekstra gratis spinn. Dermed får vi en dobbel vinnersjanse og muligheten til utrolige gevinster. Undertegnede testet med lekepenger og vant en gevinst på hele 230.000 kroner. Under respinnet kan man i tillegg oppleve å få stablede wilds på hjulene, og derfor kan man fort oppleve å få noen enorme utbetalinger.

Betsafe-bonus til nye kunder!

Hvis du ikke har en konto hos Betsafe kan Fisticuffs være nettopp den grunnen du trenger til å bli det, men vi kan tenke oss å gi deg enda en grunn! Registrer deg her og få en bonus på det første innskuddet ditt på 300% opptil 1500 kroner og hele 50 free spins på Jackpot 6000! Sett inn 500 kroner og spillf or hele 2000 kroner – en bedre bonus er det knapt å oppdrive!

Spill Fisticuffs hos Betsafe i dag – helt eksklusivt!