Ny automat fra Betsoft: Curious Machine!

I disse sommerlige dagene har Betsoft kommet ut med en ny spilleautomat: Curious Machine!

I Curious Machine får vi treffe oppfinneren Miles Bellhouse og roboten Gizmo som skrur sammen de merkeligste saker i verkstedet. Curoous Machine er den siste oppfinnelsen, men det finnes flere som vil ha kloa i den! Prøv den hos NorgesSpill.com!

Mange funksjoner
Spilleautomatens fulle navn er Miles Bellhouse and his Curious Machine og er en spilleautomat som har 5 hjul og 30 linjer. Automaten er en skikkelig godsak fra Betsoft og kan tilby oss spilleglade en utrolig mengde funksjoner. Her finner vi en Vortex Wild, gratisrunder, bonusspill og respins (reel rewind) som sørger for at spilling på denne automaten ikke blir kjedelig et eneste sekund!

Wildsymbolet fungerer som ethvert vanlig wild, men har en innebygd funksjon som trer i kraft hvis symbolet ikke blir en del av en vinnende funksjon. Det som da skjer er at alle tilstøtende symboler rundt wildsymbolet spinner rundt og bytter plass slik at man får muligheten til å få vinnende kombinasjoner.

Reel Rewind er en funksjon som trer i kraft hver gang man ikke vinner en gevinst! Det som da skjer er at et tilfeldig hjul vil spinne på nytt og dermed gi oss en ny vinnersjanse på et spinn som ikke har gitt gevinst.

I tillegg til dette har vi som sagt gratisrunder og et spennnede bonusspill hvor du må beskytte The Curious Machine mot den ondskapsfulle general Traytor(!).

Du kan lese alt om Curious Machine her og til og med prøve den helt gratis!

Spill hos NorgesSpill.com – få €7 gratis!
Du kan spille Curious Machine med ekte penger hos NorgesSpill.com – men da må du være registrert kunde hos dem. Registrer en konto her hos oss og få en bonus på ditt første innskudd på 100% opptil €100, i tillegg til €7 gratis når kontoen er registrert!

100 free spins og 100 kr gratis!

Meld deg på nyhetsbrevet og få 100 free spins med en gang!

+ 100 kroner helt gratis på Jackpot 6000!

Over 5000 fornøyde medlemmer allerede!

Takk for din påmelding!