Ny 3D-automat hos Mr Green: Mamma Mia!

Er du en lidenskapelig kjøkkenentusiast eller rett og slett bare fascinert av italiensk kokkekunst? Eller bare en tilhenger av en utrolig bra spilleautomat? Da er den nye video spilleautomaten Mamma Mia hos Mr Green Casino midt i blinken for deg. Her er det bare å la seg sjarmere fra start til slutt i denne effekt-spekkede underholdningsmaskinen!

Mamma Mia er en video spilleautomat som består av 5 hjul, 3 rader og 30 innsats- gevinstlinjer. Automaten har funksjoner som wilderstattere med ‘Locking Wilds’, scattere, free spins, Click Me-funksjonen og et bonusspill som heter ‘Critic Bonus Round’.

Locking Wilds
Locking Wilds er en helt ny og spennende funksjon innenfor spilleautomatverdenen. Her har du muligheten til å låse wildsymboler til en plass for hvert spinn for å ha sjansen til å vinne flere premier. Det er bare å klikke på et symbol på hjulene for å legge til eller fjerne wildsymboler! Størrelsen på innsatsen vil selvsagt vokse jo flere wildsymboler man velger. Når man har funnet det eller de symbolene man vil skal være wilds, så klikker man på den lille ‘Spin’-knappen som er under den største, hvor det står Current Bet, Lock & Spin. En herlig funksjon som virkelig kan gi store gevinster!

Wildsymbolet kan erstatte alle symboler med unntak av scattersymboler, bonussymbolet og Click Me-symbolet.

Free spins
Se opp for 3 eller flere pizzaer hvor som på hjulene! Pizzaen er scattersymbolet og gir gevinster i form av free spins. En liten morsom tilleggsfunksjon er at man lager pizza sammen med den muntre kjøkkensjefen mens free spin-runden pågår! Symbolene man får på hjulene blir ingredienser på pizzaen!

Food Cover Click Me-funksjonen
Får man 3 eller flere symboler hvor som helst på hjulene som viser et serveringsfat med et lokk over får du prøve funksjonen Food Cover Click Me. Her skal du enkelt og greit bare velge ett av serveringsfatene for å avsløre en gevinst.

Bonusspillet Critic Bonus Round
Får man 3 eller flere bonussymboler (man kan se noen hender som holder en meny) hvor som helst på hjulene, starter bonussrunden Critic Bonus Round. I dette bonusspillet skal man hjelpe kokken med å bestemme den perfekte matretten som skal bedømmes etter fire kriterier av matkritikeren!

Det er bare å logge seg inn på Mr Green og spille den herlige 3D-sloten Mamma Mia fra Betsoft!