Mystery at the Mansion

Bor det en liten detektiv i deg er Mystery at the Mansion det perfekte spillet. Her kan du vinne store penger både i bonusspillet og ellers på de vanlige gevinstlinjene. Prøv deg frem gratis nedenfor slik at du får oversikt over hvordan automaten fungerer. Går du tom for penger kan du bare laste siden på nytt.

DETTE SPILLET ER DESSVERRE IKKE TILGJENGELIG LENGER

Likheten til Cluedo er veldig stor, og er designet etter samme prinsipp. Vet du hvem som er riktig morder, hvilket våpen som ble bruk og hva motivet for drapet er har du store muligheter til å dra med deg mye penger fra bonusspillet. Bonusspillet åpnes forøvrig når du får 3 bonussymboler på samme aktive gevinstlinje, noe som betyr at sjansen for å aktivere bonusspillet øker med antall gevinstlinjer du velger.

Populariteten til det opprinnelige brettspillet Cluedo er enorm og spillet har med tiden vokst til å bli fast inventar i mange hjem og en klassiker som passer både for de store og de små. I likhet med brettspillet har derfor denne spilleautomaten et enormt potensial for suksess, og kombinert med et brukervennlig og behagelig design er dette absolutt en god spilleautomat. NetEnt har gjort det igjen – den tilgjengelige autospin funksjonen er også et viktig moment som gjør at man kan lene seg tilbake og nyte gevinstene man oppnår, helt uten å måtte trykke hver eneste runde.

Sjekk ut noen andre lignende automater:
Dead or Alive
Fortune Teller

I likhet med mange andre spilleautomater finner du også scatter- og wildsymboler. 3 scatters utløser 10 free spins, og wild symbolene erstatter alle andre ordinære symboler. Sammen med bonusspillet og 25 forskjellige gevinstlinjer har denne spilleautomaten mye å by på, og mysteriene venter utålmodig på å bli løst av deg. Sjekk også automatens paytable for en enda bedre innføring. Let deg også gjerne etter gode bonustilbud og forskjellige spilleautomater fra forsiden.

100 free spins og 100 kr gratis!

Meld deg på nyhetsbrevet og få 100 free spins med en gang!

+ 100 kroner helt gratis på Jackpot 6000!

Over 5000 fornøyde medlemmer allerede!

Takk for din påmelding!