Mr Green har lansert Rook’s Revenge!

Endelig har ting begynt å skje igjen hos Betsoft etter en tids stillhet! Selskapet har nå kommet med den nye Slots3-automaten Rook’s Revenge som i dag ble lansert på Mr Green Casino! Vi jubler over det, og kan selvsagt tilby demospill på Rook’s Revenge helt gratis på våre sider.

Handlingen i Rook’s Revenge er etter alt å dømme lagt til eldgamle tider i jungelen i nærheten av Tenochtitlan eller en annen liknende plass i Sør-Amerika! Her møter vi Rook som holder et herlig sirkus ved siden av automaten mens vi spiller, og han utfører mer eller mindre grasiøse dansebevegelser etterhvert som gevinstene strømmer på!

Automaten i seg selv har 5 hjul, 3 rader og 25 faste gevinstlinjer. Av funksjoner kan den tilby wilds, scattere og en funksjon som heter Exploding Symbols Multiplier. Hvis man får de tre nødvendige scattersymbolene på hjul 1, 2 og 3 vinner man tilgang til gratisrundene i Rook’s Revenge. Wildsymbolet fungerer som en joker og erstatter alle andre symboler i automaten, og kan derfor fremkalle gevinster sammen med andre symboler.

Exploding Symbols Multiplier er en funksjon som trer i kraft hver gang man vinner en gevinst. Symboler i vinnerkombinasjonen eksploderer og gjør plass til nye symboler og da selvsagt nye mulige vinnende kombinasjoner. 2., 3. og 4. gevinst etter det samme spinnet vil dermed bli multiplisert med en verdi, henholdsvis 2, 3 og 5, og det samme gjelder for gratisrundene. Du kan lese mer inngående om Rook’s Revenge og prøve automaten gratis på våre sider.

Mr Green bonus for nye kunder

Hvis du ønsker å spille med ekte penger på Rook’s Revenge er det bare å stikke innom Mr Green med det samme. Hvis du ikke er kunde der får du nå en bonus på ditt første innskudd på 100% opptil 3000 kroner! Setter du inn 3000 kroner får du en bonus i tillegg på 3000 kroner, og har dermed 6000 kroner å spille med tilsammen! Registrer en konto her!

100 free spins og 100 kr gratis!

Meld deg på nyhetsbrevet og få 100 free spins med en gang!

+ 100 kroner helt gratis på Jackpot 6000!

Over 5000 fornøyde medlemmer allerede!

Takk for din påmelding!