Microgaming gir villig vekk til gode formål

Microgaming er et stort navn i spillverdenen, og det med rette. De har pr. idag over 800 spill i sin portefølje, som er bygget opp med nyvinning etter nyvinning siden starten helt tilbake i 1994. Microgaming var den første spillutvikleren i verden til å lansere online casino.

microgaming

Microgaming er kjent. De har også et rykte på seg for å være generøse med sitt overskudd. Deler av det går nemlig til veldedige formål via deres kampanje “PayItForward”. Dette er en verdensomspennende virksomhet som har som mål å gjøre verden til et litt bedre sted både for mennesker og dyr. I år har Microgaming sponset 4 forskjellige organisasjoner med midler tilsvarende ca. 350 000 kroner.

Hvert år plukker Microgaming ut et antall kandidater til å motta pengestøtten, så er det opp til publikum å stemme frem 4 heldige organisasjoner som får fylt opp kontoene med sårt tiltrengte midler.

Dette året var det følgende som gikk til topps: Save the Rhino, CLIC Sargent (som jobber for kreftsyke barn), Wish Upon a Dream (støtteordning for familier med alvorlig syke barn) og Cure Cancer Australia.

100 free spins og 100 kr gratis!

Meld deg på nyhetsbrevet og få 100 free spins med en gang!

+ 100 kroner helt gratis på Jackpot 6000!

Over 5000 fornøyde medlemmer allerede!

Takk for din påmelding!