Microgaming gir villig vekk til gode formål

Microgaming er et stort navn i spillverdenen, og det med rette. De har pr. idag over 800 spill i sin portefølje, som er bygget opp med nyvinning etter nyvinning siden starten helt tilbake i 1994. Microgaming var den første spillutvikleren i verden til å lansere online casino.

microgaming

Microgaming er kjent. De har også et rykte på seg for å være generøse med sitt overskudd. Deler av det går nemlig til veldedige formål via deres kampanje «PayItForward». Dette er en verdensomspennende virksomhet som har som mål å gjøre verden til et litt bedre sted både for mennesker og dyr. I år har Microgaming sponset 4 forskjellige organisasjoner med midler tilsvarende ca. 350 000 kroner.

Hvert år plukker Microgaming ut et antall kandidater til å motta pengestøtten, så er det opp til publikum å stemme frem 4 heldige organisasjoner som får fylt opp kontoene med sårt tiltrengte midler.

Dette året var det følgende som gikk til topps: Save the Rhino, CLIC Sargent (som jobber for kreftsyke barn), Wish Upon a Dream (støtteordning for familier med alvorlig syke barn) og Cure Cancer Australia.