Lucky 7

Lucky 7 fra Betsoft Gaming er en skikkelig gammel røver når det kommer til spilleautomater! Her er det ikke noe ekstra funksjoner og alt er strippet ned til det helt enkle – 1 linje – verken mer eller mindre!

Lucky 7 er en automat som har 3 hjul og som er utstyrt med en gevinstlinje, og automaten har som sagt ingen spesialsymboler eller bonusfunksjoner. Det man imidlertid kan vinne er en maks utbetaling på brukbare 5000 mynter! Lucky 7 kan du prøve gratis på NorskeSpilleautomater.com eller med ekte penger hos 7red Casino!

Innsatser

Innsatsen i Lucky 7 kan varieres med både myntverdi og antallet mynter man ønsker å spille med. Man kan justere myntverdien fra 0.02 til 1.00 og antallet mynter fra 1-3. Den maksimale innsatsen på ett enkelt spinn i Lucky 7 blir da 3 kreditter.

Symboler

Bruken av flere klassiske symboler er noe av det man faller først for når man spiller Lucky 7. Vi finner de gode, gamle kirsebærene og ikke minst de innbringende BAR-symbolene vi husker så godt fra spilleautomatenes barndom. Selvsagt er også det velkjente 7-tallet representert, og her er det et synonym for hell og lykke!

Gevinster

Man kan kanskje stille seg skeptiske til utbetalingene på Lucky 7 ettersom det bare er en enkelt gevinstlinje på automaten, men den usikkerheten er egentlig grunnløs. Både kirsebærsymbolene og BAR-symbolene utbetaler selv om man ikke får tre av dem. Kirsebæret utbetaler til og med bare med ett symbol! Hovedgevinsten får man hvis man får tre fantastiske 7-tall på gevinstlinjen – nemlig 5000 mynter!

100 free spins og 100 kr gratis!

Meld deg på nyhetsbrevet og få 100 free spins med en gang!

+ 100 kroner helt gratis på Jackpot 6000!

Over 5000 fornøyde medlemmer allerede!

Takk for din påmelding!