Invaders From The Planet Moolah

Invaders From The Planet Moolah er en spilleautomat fra Williams Interactive som gir oss morsom underholdning med flere gode funksjoner!

Betsafe bonus

Betsafe bonus

Invaders From The Planet Moolah handler om invaderende kyr fra verdensrommet som overvåker en bondegård med sine flyvende tallerkener, og her er det mye morsomt som foregår. Automaten er godt skrudd sammen og tilbyr oss en god del moro. I denne omtalen ser vi nærmere på hva vi kan bli underholdt av.

Oppsett/Innsats

I denne automaten får vi et oppsett som regnes som standard, hvilket betyr 5 hjul og 3 rader, samt 25 innsatslinjer. Når det kommer til innsatsen kan man satse alt fra 0.01 pr. linje til 5.00 pr. linje, noe som gir en maksimal innsats på 125 kreditter.

Wildsymbol/joker

I Invaders From The Planet Moolahhar vi tre forskjellige wildsymboler – alle representert av kyr i forskjellige farger (svart og hvit, brun og hvit og brun). Disse opptrer som stablet, hvilket betyr at de kan dekke hele hjul hvis du kommer til syne. Symbolet erstatter andre vanlige symboler og kan dermed inngå i symbolkombinasjoner bestående av disse symbolene. Wildsymbolene vises på hjul 2-5.

Free spins

Man har muligheten til å vinne opptil 50 free spins i Invaders From The Planet Moolah hvis man får spesielle symbolkombinasjoner, kalt overlappinger, på hjulene. 4, 5, 6, 7 eller 8 etterfølgende overlappinger utløser henholdsvis 7, 10, 14, 25 og 50 free spins.

Cascading Reels

Cascading Reels er en funksjon som trår i kraft hver gang man vinner en gevinst. Det som da skjer er at kyrne som henger over automaten zapper symbolene i den vinnende kombinasjonen slik at de forsvinner. Nye symboler vil deretter falle ned på plass og gi muligheten til nye gevinster – helt gratis. Vinner man gevinster også her, skjer det samme på nytt igjen.

Oppsummering

Invaders From The Planet Moolah er en grei spilleautomat som har et minimum av funksjoner som kreves i en spillautomat. Vi får stablede wilds og muligheten til å vinne free spins – faktisk så mange som opptil 50 stykker. Cascading Reels er en bra funksjon som lar oss få muligheten til å vinne mange etterfølgende gevinster – helt gratis. Sjekk også ut spilleautomaten Invaders fra Betsoft.