Hvem vinner Premier League?

Unibet 4

Avslutningen på den største fotballigaen nærmer seg med stormskritt, og det er mer spennende i toppen enn noen gang tidligere. Skal Manchester United klare å hente inn forspranget til Chelsea og sikre seg det 4 strake seriemesterskapet, eller klarer den sterke londonklubben å holde rivalen bak seg? Det er duket for en helg med mye spenning og moro, ikke bare i toppen av tabellen, men også i bunnen. Unibet serverer selvfølgelig drøssevis med odds for å øke spenningen til det maksimale. Har du svarene kan gevinstene bli store!

Førstkommende helg har møter United londonklubben Tottenhampå Old Trafford, som forrige helg slo serieleder Chelsea 2 – 1. De røde djevlene har ingen poeng å miste, og Tottenham jager den viktige fjerdeplassen som gir billett til Champions League deltakelse. Et tap for Tottenham vil gi Manchester City muligheten til å kapre den viktige fjerdeplassen, noe som i tillegg til deltakelse i Champions League også vil bety tap av store inntekter.

Manchester City har imidlertid ingen lett oppgave foran seg. De skal nemlig besøke tabelltreer Arsenal førstkommende Lørdag, som fortsatt har teoretiske muligheter til å kapre både sølv og gull i ligaen. Oddsene Unibet serverer kan man heller ikke klage på. Blant annet får Tottenham gode 7,00 i odds mot Manchester United. Manchester City har 4,00 i odds for å vinne mot Arsenal på Emirates, mens the Gunners har gode 1,95.

Det er selvfølgelig ikke bare sluttresultater det er mulig å sette penger på. Unibet tilbyr også live odds, og i tillegg mange andre alternativer som kan være passe for nettopp deg. Lag deg en spillerkonto og start spillingen i dag!

Serieleder Chelsea skal også spille om viktige poeng, og tar imot Stoke på Stamford Bridge Søndag. Kampen ansees som den letteste av de gjenværende for de blå, men kanskje snubler londonklubben rett før målstreken? Videre skal også Aston Villa kjempe om viktige poeng i kampen om den siste Champions League billetten når de tar i mot byrival Birmingham på Søndag. Det er iallefall sikkert at det er en veldig spennende helg i vente for alle fotballinteresserte og du kan nå piffe opp spenningen enda et hakk ved å vedde dine edle mynter på ditt favorittlag. Lykke til!

100 free spins og 100 kr gratis!

Meld deg på nyhetsbrevet og få 100 free spins med en gang!

+ 100 kroner helt gratis på Jackpot 6000!

Over 5000 fornøyde medlemmer allerede!

Takk for din påmelding!