Halloween Mania hos ComeOn!

Halloween er rett rundt dørene og det lar ikke ComeOn gå upåaktet hen! Selskapet holder det reneste Halloween Mania på spilleautomaten Bloodsuckers og gir bort 5 gratis spinn hver dag i fire dager på denne legendariske automaten!

Fra og med fredag morgen den 28. oktober 2011 starter ComeOns Halloween Spesial-turnering, og den varer helt til tirsdag kveld i neste uke! For å kunne sanke inn dine 5 daglige gratis runder på Bloodsuckers må du spille på noen av de omtalte spillene i denne turneringen.

Du mottar dine 5 gratis runder på Bloodsuckers hvis du spiller minimum 5 runder med ekte penger på noen av de spillene som er gyldige i denne turneringen – vi kan garanterte at stemningen kommer til å være både ubehagelig og kanskje til og med blodig! Når du har fullført dine 5 påkrevde runder med ekte penger vil du motta 5 gratis runder på Bloodsucker den påfølgende dagen kl. 13.00.

Totalt betyr dette at du kan få opptil 20 gratis runder i løpet av Halloween-helgen hvis du spiller 5 runder hver dag på noen av automatene som er gyldige i Halloween Spesial-turneringen. Alle rundene vil være gyldige på din spillekonto til fredag 4. november 23.59.

Premiepotten i Halloween Spesial-turneringen er slik:
1. plass gir €166
2. plass gir €66
3. plass gir €16

For å kunne ha rett til disse gevinstene er du nødt til å spille minimum 66 spillerunder.

ComeOn casinobonus
Hvis du ikke allerede er registrert kunde hos ComeOn anbefaler vi at du benytter deg av vår spesialavtale vi har med selskapet. Alle kunder som registrerer seg hos ComeOn via våre linker får 20 gratis runder på spilleautomaten Boom Brothers, i tillegg til en bonus på det første innskuddet på hele 200% opptil 2000 kroner! Dette betyr at om du setter inn 1000 kroner vil du få totalt 3000 å spille for!

Hent dine free spins på Bloodsuckers hos ComeOn nå!