Fruit Case turnering hos NordicBet – vinn 800 freespins!

Det er Fruit Case feber i automatmarkedet og det er også tilfellet hos NordicBet. Selskapene overgår hverandre i alle slags kreative måter å lokke til seg kunder på, og dette kommer selvsagt oss spillere til gode.

NordicBet arrangerer i forbindelse med lanseringen av Fruit Case en mega freespin turnering på nettopp dette spillet. Denne morsomme slotmaskinen med 5 hjul vil forhåpentligvis hjelpe deg å vinne de mest juicy og saftige gevinstene. Spillet har Avalance-funksjon, eller skredfunksjon, akkurat som i Gonzo’s Quest. Symbolene faller på plass i stedefor den tradisjonelle hjulspinningen. Når du vinner på en eller flere gevinstlinjer knuses symbolene og spillet fortsetter til du ikke lenger vinner mer – slik kan du faktisk vinne flere gevinster på samme spinn! På Fruit Case kan du også vinne Free Falls, noe som vil gi deg gratisrunder hvor du har muligheten til å vinne riktig store gevinster.

Symbolverdien i Fruit Case er som følger:

Symboler med størst verdi: Wilds og Free Fall (premiene i Free falls triples)
Symboler med medium verdi: Jordbær, pære, sitron, appelsin
Symboler med lavest verdi: A, K, Q (Syltetøysglassene)

Turneringen fungerer slik at det antallet spillerunder du har på Fruit Case fra 19-30 januar vil telles. De spillerne som har de fleste spillerundene på Fruit Case i denne perioden vil vinne sin del av en premiepott på fantastiske 3000 freespins! Hvordan du ligger an i kampen om free spins kan du holde deg orientert om ved å se på resultatlisten.

Fordelingen av 3000 free spins er som følger:

1 plass: 800 free spins,

2 plass: 500 free spins

3 plass: 400 free spins

4 plass: 300 free spins

5 plass: 200 free spins

6 plass: 100 free spins

7-10 plass: 50 free spins

11-30 plass: 25 free spins
Delta i Nordic Bets Fruit Case turnering og kjemp om din del av 3000 free spins!

100 free spins og 100 kr gratis!

Meld deg på nyhetsbrevet og få 100 free spins med en gang!

+ 100 kroner helt gratis på Jackpot 6000!

Over 5000 fornøyde medlemmer allerede!

Takk for din påmelding!