Free spin fest hos NordicBet denne uken!

Vi går mot mørkere kvelder og kaldere dager, og dermed blir det automatisk til at vi tilbringer mer og mer tid inne – og kanskje enda mer fremfor dataskjermen. NordicBet gir deg i hvertfall en grunn til å stikke innom deres casino hver eneste dag denne uken, ettersom de langer ut med free spins til deg daglig.

Fra 3. oktober til 9. oktober vil hver dag du motta free spins på NordicBets beste spilleautomater, hvor det hele topper seg til helgen når selskapet blir ekstra rause når de skal dele ut gratis runder.

Ukens free spin skjema hos NordicBet ser slik ut:
Mandag 03.10.2011 3 Frispinns på vår spilleautomat Alien Robots
Tirsdag 04.10.2011 3 Frispinns på vår spilleautomat Flowers
Onsdag 05.10.2011 3 Frispinns på vår spilleautomat Dragon Island
Torsdag 06.10.2011 3 Frispinns på vår spilleautomat Egyptian Heroes
Fredag 07.10.2011 3 Frispinns på vår spilleautomat Kings Of Chicago
Lørdag-Søndag 8-9 Oktober 10 Frispinns som du kan bruke på Frankenstein, Robin Hood eller Boom Brothers

Dette innebærer at du totalt kan slå kloa i hele 35 free spins hos NordicBet denne uken! Dette gir deg en gylden mulighet til å prøve NordicBets herlige spilleautomater hvis du ikke har gjort det før – og utvalget av spilleautomater som tilbys denne uken er stort sett de siste utgivelsene fra spilleautomat-giganten Net Entertainment. Her er det kvalitet fra ende til annen!

Vi ønsker også å minne på hva som skjedde med den unge herren fra Hordaland som brukte sine free spins hos Betsson for et par uker siden… han endte opp med over 90 millioner kroner på bok – så alt er mulig!

Hent dine første free spins hos NordicBet i dag!