Expekt introduserer Golden Fridays!

Fredager er noe de aller fleste knytter til fest og morsomheter eller total fred og ro. Uansett hvilket av disse to alternativene du måtte foretrekke er det lurt at du bruker fredagen til å ta tak i det nye spesielle fredagstilbudet fra Expekt: nemlig Golden Fridays!

Golden Fridays er en VIP kampanje som trer i kraft hver eneste fredag. På fredagene fremover vil Expekts VIP verter George og Luke presentere de mest viktige spillerne med en skikkelig eksklusiv innskuddsbonus. Med det høye antallet jackpoter man kan finne på Expekt kan fredagene dine fremover virkelig bli skikkelig «golden» med hjelp av de store pengegevinstene. Dette spesielle bonustilbudet sendes direkte til innboksen din, så det kan være lurt å ha kontroll på epost kontoen din. VIP vertene til Expekt er tilstede for å svare deg på de spørsmålene du måtte ha.

Er du ikke VIP?

Du tenker kanskje at du ennå ikke er VIP hos Expekt og lurer på hva du skal foreta deg for å bli det? Selvsagt ønsker du også å delta i denne herlige spenningen, så derfor åpner Expekt for muligheten for å vurdere din VIP-status. Dette kan du få gjort ved å sende en epost til casinovip@expekt.com. Expekt vil deretter vurdere medlemskapet ditt, før de rimelig kjapt gir deg en tilbakemelding på din forespørsel

Hvordan bli VIP?

Fortsett å spille! Expekt er stadig på utkikk etter potensielle VIP’er hver eneste dag, og de tar kontakt i det øyeblikket du har oppfylt selskapets VIP-kriterier. Hvis du ønsker å finne ut hvor nært du er å få den ønskede invitasjonen, så er det rett og slett bare å kontakte George eller Luke på den ovennevnte epost-adressen. Deretter vil du få et oppdatert svar så raskt som mulig.

VIP fordeler

Som VIP vil du få ukentlige Golden Fridays bonustilbud, samt månedlige VIP kampanjer. Du vil også vurderes til ytterligere bonuser og du kan få invitasjon til store sportsarrangementer. Du får totalt dedikerte VIP-verder som tar hånd om og svarer på alt det du måtte lure på. I tillegg til alt dette deltar du i et VIP-program som betaler deg skikkelig får å spille.

Bruk helgen hos Expekt og bli en VIP!

100 free spins og 100 kr gratis!

Meld deg på nyhetsbrevet og få 100 free spins med en gang!

+ 100 kroner helt gratis på Jackpot 6000!

Over 5000 fornøyde medlemmer allerede!

Takk for din påmelding!