Elvis Multistrike

Gjør deg klar for kongen av rock! Rist på hoftene og snurr deg frem til store gevinster med denne svingende automaten! Denne automaten har et meget fengende tema og sørger for spenning og moro. I tillegg har denne automaten et spennende system som sørger for store seriegevinster. Prøv gratis og kom i humør med Elvis sine toner og rytmer!

DENNE AUTOMATEN ER DESSVERRE IKKE TILGJENGELIG LENGER

Den mørke og sjarmerende stemmen er kjent for å smelte kvinnehjerter, og har derfor med god grunn blitt utrolig populær. I tillegg til fengende toner og rytmer har også multistrike versjonen av Elvis-automaten en spennende ekstrafunksjon å by på. Multistrike går ut på at en gevinst gir adgang til en ny slot, og videre også muligheten for avansement til enda en ny slot.

Disse tre forskjellige nivåene av slots blir aktivert ved en minimumsinnsats. Nivå nr 1 er alltid åpen, mens nivå nr 2 og 3 åpnes ved å spille minimum 20 eller 40 gevinstlinjer. Som sagt sørger en gevinst i nivå 1 for at du får et gratis spin i nivå 2 – hvor alle gevinster dobles. Skulle du vinne også på dette nivået får du et gratis spin i nivå 3. Her er gevinstene 4 ganger så store som i nivå nr 1. Det morsomme med denne oppbyggingen av spillet er at en gevinst blir premiert med muligheten for større gevinster. En lignende oppbygning finner du også i den populære automaten Gonzos Quest.

Elvis multistrike gir med sine tre forskjellige nivåer muligheten til store gevinster, og i motsetning til mange andre automater kan det satses hele 300 mynter på ett enkelt spinn. Med en langvarig tilbakebetalinsprosent på 95,38% kan Elvis multistrike skilte med å være blant de aller beste automatene på markedet.

I tillegg til å ha 3 forskjellige nivåer har denne automaten også en rekke symboler med forskjellige funksjoner. Oppnår du for eksempel 2 Rockin’ Respin symboler på de to første hjulene, vil de tre siste hjulene bli snurret en ekstra gang. Videre har automaten også “Photo Memories Bonus” og “Fan-O-Meter Bonus”. Photo Memories bonusen blir din hvis du oppnår en kombinasjon av Photo Memories- og Wild Bonussymbolet. Fan-O-Meter bonusen oppnås ved å få 3 Fan-O-Meter symboler etter hverandre på samme gevinstlinje.

Alt i alt har denne automaten mange spennende og forskjellige funksjoner. Sjekk også ut automatens paytable for å bli bedre kjent med alle funksjonene. Vi anbefaler også å ta en kikk på andre automater fra leverandøren IGT

100 free spins og 100 kr gratis!

Meld deg på nyhetsbrevet og få 100 free spins med en gang!

+ 100 kroner helt gratis på Jackpot 6000!

Over 5000 fornøyde medlemmer allerede!

Takk for din påmelding!