hit
counter

€5000 Gonzo’s Quest turnering hos Unibet

Fra og med i dag, den 18. november, inviterer spilleselskapet Unibet sine norske spillere til å delta i en helnorsk turneringen på Gonzo’s Quest. Premiepotten i denne turneringen ligger på hele €5000, og de 13 beste spillerne vinner cash – er du riktig heldig kan du bli en av disse.

Reglene er slik at det bare er spill med ekte penger som innsats som kvalifiserer til deltakelse i Unibets Gonzo’s Quest casino turnering. Rangeringen av de beste blir gjort med bakgrunn av spillernes 20 beste sammenhengende runder, og fordelingen av premiepotten på €5000 fordeler seg på følgende måte:

1. plass – $2500

2. plass – $1000

3. plass – $500

4-13. plass: €100

Gonzo’s Quest turneringen startet opp fredag 18. november 2010 kl. 00.01, og vil vare helt fram til og med 4. oktober 2010 kl. 23.59. Det altså ingen grunn til å være redd for å glipp av moroa, og alt du trenger er 20 gode sammenhengende runder for å kunne innkassere en super gevinst!

Hvis to spillere avslutter på samme poengsum, så vil det løses slik at den spilleren som har flest runder totalt vil bli rangert som den første av disse.

Gonzo’s Quest er en videoautomat uten hjulspinn: Med dette 5-hjuls, 3-raders, 20-linjers spillet presenteres funksjonen Avalanche™. Spillet har dessuten Free Falls-gevinster og Wild-erstatninger.

Avalanche™-funksjonen settes igang når man får en vinnende innsatslinje. Symbolene i vinnerkombinasjonen vil nå eksplodere og forsvinne, og etterlate seg plass slik at symbolene over vil rase ned og erstatte de forsvunnede symbolene – slik kan man oppnå flere gevinster på samme spinn! Gevinstdoblingen vil også økes for hvert Avalanche-skred!

All action i spillet bivånes av den godeste Gonzo selv og det er rett og slett moro å se på hans fabelaktige krumspring når det virkelig blir action i spillvinduet!

Lykke til i jakten på euroene hos Unibet!

100 free spins og 100 kr gratis!

Meld deg på nyhetsbrevet og få 100 free spins med en gang!

+ 100 kroner helt gratis på Jackpot 6000!

Over 5000 fornøyde medlemmer allerede!

Takk for din påmelding!