Dag 4 av LeoVegas’ konkurranse

Up24-kampanje - 580

Vi har altså kommet til den fjerde dagen av LeoVegas Up24-kampanje – eksklusivt for kunder som har registrert seg via våre sider!

Det innebærer at en ny utfordring venter på deg, og at du atter en gang har muligheten til å kvalifisere deg til trekningen av et Up24-armbånd.

Dette er en konkurranse som skal pågå i tilsammen syv dager og den siste dagen er på tirsdag. I den siste trekningen vil hele 4 slike armbånd deles ut, så her gjelder det å henge med. Armbåndene har tatt verden med storm på grunn av deres evne til å måle stort sett alt det som har med kroppens helse å gjøre og vi snakker da alt fra hvilepuls til forbrenning av kalorier. Det er totalt 10 slike som skal deles ut, og fortsatt er det 7 slike bånd og kjempe om, inkludert i dag – start nå!

Lørdagens utfordring: 50 runder på Starburst

I dag har du en virkelig flott utfordring å se frem til, og det du må gjennomføre denne deilige lørdagen er 50 runder med ekte penger på automaten Starburst. Innsatsen du skal spille med bestemmer du helt selv, og du kan dermed spille akkurat så hardt eller mykt som du måtte ønske.

Når du har gjennomført disse rundene vil du som sagt være kvalifisert for trekningen av dagens armbånd. Trekningen blir gjort etter at hele konkurransen er avsluttet på tirsdag, og vinneren annonseres senest 12. juni.

Oppdater deg på konkurransereglene her.

Aldri spilt før? Få 200 freespins og €50 i bonus!

Du må som sagt være kunde hos LeoVegas registrert via våre sider for å kunne delta i denne turneringen, og det gjør du enkelt ved å klikke på knappen under. Du får naturligvis en suveren velkomstpakke som gir deg en bonus på ditt første innskudd på 200% opptil €50, noe som betyr at om du setter inn €25 får til €50 ekstra å spille for – totalt dermed €75.

Når du har gjort dette innskuddet får du i tillegg 200 freespins på spilleautomaten Starburst – den samme som er gyldig som automat dagens kvalifisering.

Åpne konto knapp

100 free spins og 100 kr gratis!

Meld deg på nyhetsbrevet og få 100 free spins med en gang!

+ 100 kroner helt gratis på Jackpot 6000!

Over 5000 fornøyde medlemmer allerede!

Takk for din påmelding!