Cleo

I jackpotautomaten Cleo – Queen of Egypt blir vi selvsagt tatt med til den tiden da faraoene regjerte i Egypt. Kanskje er du så heldig at dronning Cleo lar noen av sine utrolige skatter drysse over deg?

Dette spillet er ikke lenger tilgjengelig.

Cleo er en spilleautomat som er levert av de erfarne spillutviklerne i Cryptologic, og de har gitt oss en automat med 5 hjul, 3 rader og 9 gevinstlinjer. Når det gjelder innsatsen så vi satse alt fra 0.05 til 5.00 kreditter på hver gevinstlinje, noe som gir en maksimal innsats på ett enkelt spinn på 45 kreditter.

Automaten er omgitt av massivt gull, noe som er passende for denne berømte og visstnok meget vakre dronningen av Egypt. Symbolene på hjulene er illustrasjoner som viser tradisjonelle egyptiske artifakter blandet med tall og bokstaver. Bland symbolene finner vi kjente egyptiske symboler som pyramider, Sfinxen, sarkofager, hunder og mer til.

Symbolet av Cleopatra selv fungerer som wild, og har dermed en funksjon som en joker. I praksis betyr det at symbolet kan inngå i kombinasjoner sammen med alle andre symboler med unntak av scatteren. Dette symbolet er også jackpot-symbolet, og hvis man får 5 Cleopatra-symboler på en aktiv gevinstlinje vinner man en av de ni jackpotene man kan se på automatens høyre side.

Scatteren i spillet er symbolet som viser pyramidene, og dette symbolet utbetaler gevinst uansett hvor det havner på hjulene! Får man 2, 3, 4 eller 5 slike symboler vinner man en gevinst tilsvarende innsatsen multiplisert med henholdsvis 1, 5, 20 og 100! Hvis man får flere enn 3 scattere utløser også dette en bonusfunksjon. I bonusfunksjonen får man velge blant forskjellige ikoner for å samle inn gevinster og multiplikatorer. Man får velge helt til man finner et ikon som skjuler en felle. Gevinstene man samler inn blir multiplisert med den multiplikatorverdien man har samlet inn.

Prøv lykken på Cleo – Queen of Egypt hos Betsafe, og sikt etter den største av totalt 9 Crazy Jackpots!

100 free spins og 100 kr gratis!

Meld deg på nyhetsbrevet og få 100 free spins med en gang!

+ 100 kroner helt gratis på Jackpot 6000!

Over 5000 fornøyde medlemmer allerede!

Takk for din påmelding!