Castle Mania

I spilleautomaten Castle Mania får vi oppleve den fortvilelsen en konge føler når en grusom drage beleirer hele kongeriket hans! Flust med soldater sendes ut for å nedkjempe beistet, men ingen lykkes. Det siste håpet er kongens hoffnarr…

Dette spillet er dessverre ikke tilgjengelig lenger.

Castle Mania er en 3D spillautomat fra Sheriff Gaming som består av 5 hjul, 3 rader og 20 gevinslinjer. Funksjonene automaten kan by på er et wildhjul, gratisrunder, scattersymboler og en Click Me-bonus!

Innsats

I Castle Mania kan man satse 1-5 mynter pr. linje og spille med en verdi på hver mynt som går fra 0.01 til 5.00. Dette gir en saftig maksimalinnsats på hele 500 kreditter pr. spinn!

Wildhjul

Symbolet av dragen er wild/joker og er derfor et symbol som kan være en del av kombinasjoner bestående av alle andre vanlige symboler. Jokeren vises kun på hjul 3, men dekker da til gjengjeld hele hjulet når det først vises!

Gratisrunder

I Castle Mania er det slik at det er to forskjellige symboler som gir gratisrunder så lenge man får 3 eller flere av dem i en hvilken som helst posisjon på hjulene. Symbolet av buegangen er det ordinære gratisrunde-symbolet, mens symbolet av jokeren er ekstra-gratisrundesymbol. 3, 4 eller 5 av disse symbolene spredt tilfeldig utover hjulene gir henholdsvis 10, 15 eller 25 gratisrunder!

Scattersymbolet

Castle Mania har også 3 forskjellige scattersymboler som gir utbetalinger i en hvilken som helst posisjon på hjulene. Hvis man får disse symbolene blir gevinsten man vinner med multiplisert med både linjeinnsats og antall aktive linjer! Enhjuls-sykkelen, spillekortene og sjongleringsballene er scattersymboler i Castle Mania.

Click Me bonus

Click Me-symbolet er symbolet som viser ridderen, og når man får 3 slike symboler samtidig i en hvilken som helst posisjon på hjulene 1, 3 og 5 starter Click Me bonus. Man skal da enkelt og greit bare klikke på symbolene for å avsløre en gevinst som blir multiplisert med linjeinnsats og antall aktive gevinstlinjer.

Oppsummering

Castle Mania er underholdende på en slik måte som bare Sheriff Gaming kan gjøre det! Automaten er spekket med funksjoner og her får vi både wild, scattere og en haug med gratisrunder man kan vinne! Spill Sheriffs spilleautomater hos Guts!

100 free spins og 100 kr gratis!

Meld deg på nyhetsbrevet og få 100 free spins med en gang!

+ 100 kroner helt gratis på Jackpot 6000!

Over 5000 fornøyde medlemmer allerede!

Takk for din påmelding!