hit
counter
Vurdering
Spillinformasjon
 • UtgiverMicrogaming
 • Hjul3
 • Gevinstlinjer5
 • FreespinsNei
 • JackpotNei
InstaCasino

EKSKLUSIVT: 100 Kroner helt gratis!

Spill nå!
Dunder

6000 kroner og 200 freespins

Spill nå!
Rizk

13.000 kroner og 125 freespins

Spill nå!

Captain Cash

Spilleautomaten Captain Cash fra Betsoft er en klassisk og enkel automat av den gode gamle sorten. Automaten har et sjørøver-tema og har en toppgevinst på 1000 mynter.

Captain Cash er en spilleautomat som består av 3 hjul og 5 innsatslinjer, og utover dette har den et wildsymbol og som nevnt en topp utbetaling på 1000 mynter. Captain Cash spiller du helt gratis her på NorskeSpilleautomater.

Innsats

Innsatsen i Captain Cash byr ikke på så mange justeringsmuligheter, men man kan spille med en myntverdi som strekker seg fra 0.02 til 1.00 og man spiller med 5 mynter pr linje. Maksimal innsats på denne automaten blir derfor 25 kreditter.

Wildsymbol

I Captain Cash er wildsymbolet ikonet av piraten og er et symbol som erstatter alle andre symboler. Dette betyr at piratsymbolet kan inngå i en hvilken som helst symbolkombinasjon og allikevel gi gevinstutbetaling. Definitivt et nyttig symbol, og med disse egenskapene innebærer det også at det kan inngå i flere vinnende kombinasjoner samtidig.

Topputbetaling

Den største utbetalingen i Captain Cash er toppgevinsten på 1000 mynter. Denne vinner man hvis man får en symbolkombinasjon på 3 pirater på en aktiv gevinstlinje.

Oppsummering

Denne enkle automaten trenger egentlig ikke mer omtale enn det som er gitt her – Captain Cash er enkel og den er en klassiker av den gamle typen. Få hjul, få gevinstlinjer, men artig allikevel! Bare legg merke til det – man trykker til stadighet på ‘Spinn’-knappen… Hvis du elsker klassiske spilleautomater bør du definitivt sjekke ut Jackpot2000.

Fordeler
  Ulemper

   100 free spins og 100 kr gratis!

   Meld deg på nyhetsbrevet og få 100 free spins med en gang!

   + 100 kroner helt gratis på Jackpot 6000!

   Over 5000 fornøyde medlemmer allerede!

   Takk for din påmelding!