Blade

I spilleautomaten Blade før vi slå følge med superhelten og vampyrjegeren Blade i hans jakt på de blodtørstige udyrene! Dette er en suveren spilleautomat basert på den gamle tegneserien fra Marvel Comics!

DETTE SPILLET ER IKKE TILGJENGELIG

Blade er en spilleautomat fra Cryptologic som gir oss en skikkelig vampyrjakt over 5 hjul, 3 rader og 9 gevinstlinjer. Av funksjoner får vi wildsymbol, scatter, bonus Re-Spins og Marvel Jackpot!

Innsats

I Blade har man muligheten til å spille med alt fra 0.05 til 5.00 kreditter på hver gevinstlinje, noe som skulle gi en maksimal innsats pr. spinn på 45 kreditter.

Wild

Wildsymbolet/jokeren i Blade er symbolet av Blade selv. At det er en joker/wild betyr at det kan være en del av kombinasjoner bestående av andre ordinære symbolet, og dermed hjelpe til med å gi utbetaling.

Scatter

Scatteren er et symbol som gir utbetaling uansett hvor på hjulene det havner, dvs. at det ikke er avhengig av antall aktive linjer eller å havne langs gevinstlinjer. Hvis man får 2, 3, 4 eller 5 slike symboler i en tilfeldig posisjon vinner man en gevinst tilsvarende innsatsen multiplisert med henholsvis 1, 5, 20 og 100.

Blade Re-Spins

Re-Spins er en bonusfunksjon som startes hvis man får vampyrsymbolet samtidig i en tilfeldig posisjon på både hjul 1 og 5, samtidig som Blade-symbolet (wild) kommer til syne på hjul 3. Det som da vil skje er at hele hjul 3 blir gjort om til et wild-symbol mens de andre hjulene spinner gratis i 5 runder. Wildhjulet vil hele tiden holde sin posisjon og være wild i alle disse gratisrundene. I Re-Spins funksjonen blir vampyrsymbolet gjort om til Blade.

Marvel Jackpot

I Blade får vi 3 forskjellige jackpotter som er tilgjengelig, hvor den største heter Marvel Hero Jackpot. Disse jackpottene vinner man ikke ved hjelp av noen spesielle kombinasjoner – de utbetales helt tilfeldig mens man spiller. En tekst vil komme til syne på hjulene og fortelle om gevinsten! Jo større innsats man spiller med, jo større er muligheten for å vinne en av disse jackpottene.

Oppsummering av Blade

Spilleautomater med superhelter er bestandig tøft, og Blade er ikke noe unntak sådan! Automaten er forholdsvis enkel, men grafikken tar oss med tilbake til det klassiske tegneseriebladet! Wilds, scattere og respins + en jackpott gjør dette til en skikkelig innertier!

100 free spins og 100 kr gratis!

Meld deg på nyhetsbrevet og få 100 free spins med en gang!

+ 100 kroner helt gratis på Jackpot 6000!

Over 5000 fornøyde medlemmer allerede!

Takk for din påmelding!