Betsafe gir deg Champions League Freespins

betsafe-championsleague

Betsafe kjører idag igang en kampanje som gjelder for alle nye og eksisterende kunder. Få muligheten til å vinne store gevinster i casinoet uten å risikere noen egne penger i det hele tatt. Følger du med på Champions League kan det bli ekstra spennende idag og imorgen. Her får du detaljene om kampanjen.

I dag og imorgen spilles det semifinaler i Champions League og for hvert mål som scores og hvert kort som deles ut vil du få 1 gratisrunde hos Betsafe. Gratisrundene kommer på spilleautomaten Mega Fortune og vil være tilgjengelig på spillerkontoen på Torsdag fra klokken 12:00. Toppgevinsten på Mega Fortune hos Betsafe er for tiden på over 20 Millioner Kroner og nå kan du få en shot på denne premien helt gratis.

Det kreves ikke noe påmelding eller lignende for å delta. Har du allerede en konto hos Betsafe er det bare å logge seg inn på Torsdag og spille rundene du har fått tildelt.

For de som enda ikke er registrert hos Betsafe så må det minnes om 50 Kroner Gratis kampanjen som kjøres i April. Det er kun noen få dager igjen til å benytte seg av tilbudet som gir alle nye spillere gratis penger uten innskudd. Dette kan selvfølgelig også kombineres med vår eksklusive Betsafe startbonus, så dersom du er klar kan du gå til Betsafe og registrere en konto.