Bejeweled 2

Her kan du teste ut det populære spillet Bejeweled 2, et automatspill som er veldig enkelt både å spille og forstå.

Nå er ikke Bejeweled 2 akkurat noen vanlig spilleautomat og det er ikke så veldig mye man trenger å skrive om dette spillet, da det meste er selvforklarende. Forskjellige diamantsymboler detter ned på brettet og målet er å få minimum tre og helst flere like på rad. Symbolene kan matches både vannrett og loddrett og når man får en gevinst så fjernes automatisk diamantene man brukte for å vinne.

Dette betyr at man på en enkelt Bejeweled 2 runde kan vinne mange ganger uten å måtte betale innsatsen på nytt. Når gevinsten først er der så fortsetter symbolene å fylle seg opp så lenge man klarer å finne en match. Man vet aldri når gevinstene stopper og dette gjør spenningen ekstra sitrende.

Bejeweled 2 spillet har også en Super Jackpot som du kan vinne når du satser maks innsats på en runde. For å vinne denne må du få 5 Bejeweled 2 symboler på gevinstlinje nummer 10, som er den øverste vannrette linjen. Får du denne kombinasjonen på noen av de andre linjene betaler det også godt, 1000x innsatsen.

Symbolet med Bejeweled 2 logoen kan også hjelpe deg i spillet forøvrig. Dette substiterer nemlig for de andre symbolene og hjelper deg dermed å få flere like diamanter. Klikker du på paytable-knappen i spillet så får du opp en liste over hva de forskjellige fargede symbolene gir deg i gevinst. Nyttig å vite, men dette er selvfølgelig noe man merker etter hvert uansett. Kos deg med demoutgaven ovenfor, det er som sagt lett å bli avhengig av dette enkle men morsomme spillet.

Automaten kan minne om den megapopulære Starburst fra Net Entertainment.

100 free spins og 100 kr gratis!

Meld deg på nyhetsbrevet og få 100 free spins med en gang!

+ 100 kroner helt gratis på Jackpot 6000!

Over 5000 fornøyde medlemmer allerede!

Takk for din påmelding!