hit
counter
Vurdering
Spillinformasjon
  • UtgiverNextgen Gaming
  • Hjul5
  • Gevinstlinjer50
  • FreespinsNei
  • JackpotNei
InstaCasino

2.000 kroner og 25 RealSpins

Spill nå!
LeoVegas

40.000 kroner og 200 freespins

Spill nå!
Dunder

20 000 kroner og 200 freespins

Spill nå!

Batman

I spilleautomaten Batman skal du hjelpe Bruce Wayne med å redde Gotham City fra den ondskapsfulle Jokeren! Batman har som du skjønner trådt inn i spilleautomat-verdenen på aller beste vis, med håndtegnet grafikk fra DC Comics, lekre animasjoner og herlig lyd!

Batman er en spilleautomat fra Nextgen Gaming som gir oss en fantastisk spilleopplevelse over 5 hjul, 4 rader og 50 gevinstlinjer! Av funksjoner finner vi wild, scatter, Re-Spins og bonusspillet Descent Into Madness!

Innsats

I Batman har man som sagt 50 gevinstlinjer tilgjengelig, og den høyeste innsatsen man kan sette på hver linje er 20 kreditter. Dette gir en maksimal innsats på sinnsvakt høye 1000 kreditter! Hvis man i tillegg aktiverer Bonus Bet blir den maksimale innsatsen hele 1200 kreditter, i tillegg til at man får noen andre fordeler som innebærer tilgang til bonusspill. Bonus Bet medfører en ekstra kostnad på 10 kreditter pr. satset kreditt, samt at alle linjer er aktive. For eksempel innebærer det at hvis man spiller med 50 linjer og med en innsats på 3 kreditter blir regnestykket slik: 50 x 3 + 30 = 180 kreditter.

Wild

Wildsymbolet er symbolet av Batman selv, og det er et symbol som kan inngå i kombinasjoner sammen med andre ordinære symboler. Batman-symbolet kan ikke danne vinnende kombinasjoner sammen med bonussymbolet. Wildsymbolet opptrer bare på hjulene 2, 3 og 4 og kan opptre stablet, noe som betyr at wildsymbolene dekker store deler av hjulene og dermed øker gevinstsjansene. Hvis wildsymbolet blir en del av en vinnende kombinasjon dobles gevinsten i forhold til normal utbetaling.

Scatter

Batman-logoen som er merket ‘Scatter’ er et symbol som ikke trenger å følge en gevinstlinje for å gi utbetaling, men må allikevel følge hjulene fra venstre og mot høyre. Størrelsen på scattergevinsten er avhengig av hvilken innsats man spiller med. 2 eller flere slike symboler gir utbetaling av gevinst.

Batman Re-Spins Feature

Batman Re-Spins blir aktivert når man får symbolet av etterforskeren Gordon på det første hjulet og Bat-signalet på det femte hjulet samtidig, eller omvendt. Det som da skjer er at enten hjul 2, 3 eller 4 blir blir gjort om til et utvidet wild slik at hele hjulet blir et wildsymbol. De andre hjulene vil deretter spinne på nytt 3 ganger (uten ekstra kostnader), og gevinster man vinner på disse spinnene blir doblet i forhold til utbetalingstabellen.

Descent Into Madness

Bonusspillet Descent Into Madness er bare tilgjengelig om man spiller med Bonus Bet aktivert. For å kunne spille dette spillet må man få 3 eller flere Bonussymboler fra hjulet helt til venstre og mot høyre. Bonussymbolet er Batman-logoen merket ‘Bonus’. I bonusspillet blir man tatt med til et skikkelig sinnsykehus hvor innsatte løper forbi. Din jobb blir å kaste Batarangen på de innsatte for å slå dem ut og samtidig samle inn gevinster! Tilslutt skal du ta knekken på selveste Jokeren før han klarer å flykte!

Oppsummering av Batman

Batman er en fabelaktig spilleautomat fra Cryptologic, og er en selvsagt del av våre gratis Superhelt spilleautomater-side! Nydelig grafikk og spennende bonusfunksjoner gjør dette til en utrolig sterk spilleautomat – og sjansen til å satse smått utrolige 1200 kreditter er nok noe alle high-rollers setter stor pris på!

Fordeler
  • Flere respinn
  • Decent Into Madness bonus
  • Wilds og scatters
Ulemper
  • Ingen

100 free spins og 100 kr gratis!

Meld deg på nyhetsbrevet og få 100 free spins med en gang!

+ 100 kroner helt gratis på Jackpot 6000!

Over 5000 fornøyde medlemmer allerede!

Takk for din påmelding!