5 freespins på Jack Hammer hos Betsson!

Betsson-lekene fortsetter videre fortløpende som OL skrider frem, og i dag venter det freespins til Betssons kunder!

Betsson-lekene er Betssons eget motsvar til de Olympiske Leker og hver eneste dag dukker du opp gode tilbud til selskapets kunder!

5 freespins på Jack Hammer!
I dag vanker det altså 5 freespins til alle kundene hos Betsson, og rundene deles denne gangen ut på spilleautomaten og superklassikeren Jack Hammer! Å få tak i rundene er veldig enkelt og det krever heller ingen krav om innskudd eller lignende. Du logger deg inn på din Betsson konto og finner frem til spilleautomaten Jack Hammer. Når automaten har lastet inn blir du møtt med en velkomstmelding om at du har 5 gratisrunder på automaten. Deretter er det bare å spinne i vei. Hvis du ikke har en konto kan du registrere hos Betsson her.

Alle gevinster man vinner på disse gratisrundene regnes som bonuspenger, og bonuspengene må omsettes minimum 35 ganger innen 5 dager. Resterende bonuspenger etter 5 dager blir slettet fra kontoen.

Jack Hammer er en automat fra Net Entertainment som har vokst seg til en ekte stjerne på spilleautomat-himmelen. Med sine fantastiske funksjoner, som f.eks. Sticky Wins, har den blitt utrolig populær blant automat-elskere. Du kan lese alt om Jack Hammer og prøve automaten gratis på våre sider.

200% bonus til nye kunder!

Betsson kommer titt og ofte ut med slike gratisrunder og ekstra bonuser til sine kunder. Hvis du ønsker muligheten til å kunne nyte godt av dette må du registrere deg som kunde hos selskapet. Kjører du en registrering via våre sider får du en eksklusiv bonus på ditt første innskudd av penger på 200% opptil 1500 kroner! Sett inn 500 kroner og spill med 1500 kroner. I tillegg til innskuddsbonusen får du 100 kroner helt gratis uten krav om innskudd! Husk at historiens største online jackpott ble vunnet hos Betsson av en nordmann – ved hjelp av gratisrunder!

Følg oss på Facebook og få med deg alle casinonyheter!

100 free spins og 100 kr gratis!

Meld deg på nyhetsbrevet og få 100 free spins med en gang!

+ 100 kroner helt gratis på Jackpot 6000!

Over 5000 fornøyde medlemmer allerede!

Takk for din påmelding!