5 daglige gratisrunder på Mega Fortune hos Betsafe

Mega Fortune er i vinden som aldri før, og Betsafe fortsetter sine kampanjer for å få en av sine spillere til å vinne den gigantiske jackpotten på over 36,4 millioner norske kroner! Selvsagt har alle drømt om å finne gevinsten som utvilsomt vil forandre livet – for alltid. Nå gjør Betsafe denne muligheten litt enklere for deg.

Også i forrige uke klasket Betsafe til med et godt tilbud til sine kunder, men dette nye tilbudet er enda bedre. Betsafe lar nå sine kunder få 5 freespins daglig helt til noen har vunnet jackpotten på Mega Fortune! Det eneste du trenger å gjøre er å spille for minst €5 hver dag. Spiller du for €5 dag gir nemlig Betsafe deg 5 gratisrunder på Mega Fortune! Snakk om gavepakke til selskapets spillere!

Når du har spilt for €5 en dag, kan du dagen etterpå etter kl. 12.00 innkassere dine nyvunnede freespins. Dette gir deg faktisk sjansen til å bli Norges største casinovinner noen gang, for i enden av tunnelen venter deg svimlende 36,4 millioner kroner – så mye penger at det rett og slett er uvirkelig – og det beste av alt er at jackpotten vokser for hver eneste minutt som går! Kanskje er det nettopp du som blir Norges neste mangemillionær?

Denne kampanjen gjelder til og med at Mega jackpotten på Mega Fortune er vunnet, eller til og med den 28. februar kl. 23.59. Hvis du er rask klarer du å skrape til deg 55 freespins før måneden er over! Du må som sagt ha omsatt for minimum €5 pr dag for å kunne motta dine gratisrunder den påfølgende dagen, og det beste av alt er at denne kampanjen bare er gyldig for Betsafes norske kunder. Bonusen må du omsette 35 ganger innen tre dager før du eventuelt kan ta den ut.

Gjør hevd på dine gratisrunder hos Betsafe og på Mega Fortune i dag!