5 daglige freespins på Mega Fortune hos Betsson!

Som vi skrev tidligere i dag så er det akkurat et år siden den unge mannen fra Hordaland sette ny verdensrekord da han vant 92,4 millioner kroner på spilleautomaten Mega Fortune!

Betsson feirer dette med å tilby alle sine kunder 5 freespins på Mega Fortune hver dag til og med førstkommende søndag! Husk at det var nettopp ved hjelp av freespins at rekordgevinsten ble vunnet, så noe slikt kan helt klart skje på nytt. Husk at historien har en tendens til å gjenta seg selv!

Også nå er jackpoten meget respektabel med sine snaue 37 millioner norske kroner, og det skulle vel være nok incentiv til å forsøke seg med noen gratis runder. Du kan forøvrig lese alt om automaten og prøve Mega Fortune gratis på våre sider.

Å få tak i disse gratisrundene er helt enkelt. Du logger deg enkelt og greit inn på din spillekonto og finner frem til video spilleautomaten Mega Fortune. Når automaten har lastet inn blir du møtt med en hyggelig melding om at du har vunnet 5 freespins! Stort triveligere kan det ikke bli på en mandagskveld!

200% bonus hos Betsson!

Hvis du ikke har en konto kan du registrere en her via våre sider. Du vil da få en bonus på 200% på det første innskuddet du gjør + 100 kroner helt gratis uten krav om innskudd!