4,400,000 Euro Jackpot hos Betsafe!

Hos Betsafe har man nå slått stort opp at jackpotten på Mega Fortune har nådd uendelige høyder, og at den nå er på over 4,4 millioner Euro! Hvis vi oversetter det til norsk valuta stopper vi da på ca 34,5 millioner kroner! Og det beste av alt er at denne gevinsten en eller annen dag skal tilfalle en eller annen ubeskrivelig heldig nordmann. Vi husker vel alle den griseheldige nordmannen som for noen måneder tilbake vant over 33 millioner norske kroner på Mega Fortune? Det er med andre ord fullstendig mulig at det kan være nettopp deg som kan stikke avgårde med denne smått sinnsyke jackpotten!

Mega Fortune en multimynt videospillmaskin bestående av 5 hjul, 3 rader og 25 innsatslinjer. Maskinen har scattergevinster, freespins, wilderstattere samt et trippelt jackpot-bonuspill.

Det er nettopp i dette bonusspillet at de fantastiske jackpottene på Mega Fortune hos Betsafe ligger.

Bonusspillet på Mega Fortune settes i gang hvis du klarer å få 3 eller flere bonussymboler på rad fra hjulet lengst til venstre og mot høyre – på en aktiv gevinstlinje. Bonusspillet kan også aktiveres under freespins. I bonusspillet snurrer et hjul som du skal stoppe – her vinner du enten en myntgevinst eller går videre til neste hjul. Det andre og det tredje hjulet gir også muligheten for en myntgevinst eller jackpot-gevinst. Stopper hjulene på en myntgevinst utbetales gevinsten og bonusspillet avsluttes. Stopper hjulet på en pil begynner det neste hjulet å spinne. Stopper hjulet på en jackpot utbetales denne og bonusspillet avsluttes. En stopp på Jackpot Mega betyr imidlertid også at livet ditt som du kjenner det vil være over – og erstattet med muligheten til å gjøre hva du vil!

Prøv deg på Mega Jackpot på Mega Fortune hos Betsafe i dag!