28.000 Kroners Påsketurnering hos Mr Green!

Endelig står påsken for dørene og både vår frelser, påskeharen og påskeegg skal feires på behørig vis. I sør begynner vårsolen å spre sine varme solstråler, mens det i nord jobbes hardt med å få den siste snøen bort. Mr Green feirer derfor denne optimistiske høytiden med en skikkelig påsketurnering som har hele 28.000 kroner i premiepotten! Turneringen bærer navnet Mr Greens Sunny Easter-tournament.

Turneringen startet allerede i går og varer bare til og med i kveld, den 15. april, kl. 2300. Så hvis du har ambisjoner om å være med så bør du få opp farten. Fredagskvelden kan fort vise seg å bli svært innbringende for deg. Den som blir utropt til den heldige vinneren vinner, foruten heder og ære, 15.000 kroner! Andreplassen i turneringen gir 8000 kroner, mens tredjeplassen gir 5000 kroner. Fantastiske pengepremier som definitivt kan komme godt med når påsken skal feires.

Å delta i turneringen er enkelt. Det du må gjøre er å logge inn på din Mr Green konto, og delta på ett av spillene som er inkludert i turneringen. Deretter må du spille minimum 20 runder/spins/hender for å kvalifisere deg. Den som har de 20 beste rundene på slutten av turneringen er vinneren. Det er selvsagt fullt mulig å spille mer en 20 runder for på denne måten å forbedre din poengsum og posisjon i denne påsketurneringen. Resultatet vises hele tiden på leaderbordet på venstre side. Kun spill med ekte penger teller opp mot turneringspoengene.

Spillene som gjelder i Mr Greens Sunny Easter-tournament er: Roulette, Fruit Case, Flowers og Alien Robots.

Delta i Mr Greens Sunny-Easter-tournament og kjemp om premiene på 28.000 kroner!

100 free spins og 100 kr gratis!

100 free spins og 100 kr gratis!

Meld deg på nyhetsbrevet og få 100 free spins med en gang!

+ 100 kroner helt gratis på Jackpot 6000!

Over 5000 fornøyde medlemmer allerede!

Takk for din påmelding!