hit
counter

13 iPad2 i påskeeggene hos Mr Green!

Hvem forbinder ikke påsken med den gangen man var barn, og høytiden var et av årets høydepunkt med lange skoleferier og leting etter påskeegg?

Mr Green føler den samme nostalgien og har derfor bestemt seg for å arrangere en jakt etter påskeegg for voksne – bare at det tradisjonelle egget er byttet ut med en drøss iPad2 – totalt 13 stykker!

Hvordan delta?
Hvis man ønsker å delta i jakten av påskeegg kreves det at man spiller minimum 20 runder på det som regnes som dagens automat. For hver dag man spiller de 20 påkrevde rundene på den aktuelle automaten vil man være med i trekningen av denne dagens iPad2.

Det skal trekkes èn iPad2 hver dag frem til og med 9. april 2012, så det er enkelt og greit bare å sette i gang.

Dagens automat
Som det ble nevnt i avsnittet ovenfor så har hver dag sin spesielle spilleautomat som man må spille 20 runder på hvis man ønsker å være med i trekningen om den dagens iPad2. En oversikt over dagens automater kan man finne på påskeegg-jaktens egne sider hos Mr Green. Under kan du se en oversikt over dagens automat for hver dag til og med søndag.

Torsdag 29. mars – Pandoras Box
Fredag 30. mars – Starburst
Lørdag 31. marst – Trolls
Søndag 1. april – Subtopia

Regler og vilkår
For å være med i trekningen må man spille 20 runder på det som betegnes som ‘dagens spilleautomat’ hos Mr Green. Når man har spilt de 20 rundene er man automatisk med i trekningen som blir gjort dagen etter. Hvis man vinner vil Mr Greens kundesupport kontakte deg med den gledelige meldingen om at du har vunnet en iPad2 til en verdi av rundt 5.000 kroner! Det er kun mulig å vinne èn iPad2 i løpet av påskeegg-jakten og man kan velge om man vil ha en iPad2 eller tilsvarende beløp inn på sin casinokonto.

Husk også at du som ny kunde hos Mr Green får en bonus på ditt første innskudd på 100% opptil 3000 kroner om du registrerer deg via våre linker!

Delta i den store påskeegg-jakten hos Mr Green!

100 free spins og 100 kr gratis!

Meld deg på nyhetsbrevet og få 100 free spins med en gang!

+ 100 kroner helt gratis på Jackpot 6000!

Over 5000 fornøyde medlemmer allerede!

Takk for din påmelding!