10 gratisrunder på Victorious hos Betsson!

To nye spill dukket opp i Betssons Games-seksjon den 16. mai, og i dag vil spilling på et av disse spillene gi en premie i form av gratisrunder!

De to spillene det er snakk om er Gladiator og Rocky, og hvis du spiller på dem i dag vinner du altså gratisrunder på den spennende spilleautomaten Victorious!

10 gratisrunder på Victorious!
I Betssons forfriskende vårkalender får man gode tilbud hver eneste dag, og i dag er det altså mulig å vinne 10 gratisrunder på spilleautomaten Victorious. For å vinne disse 10 rundene må man spille for €10 i dag på enten Gladiator eller Rocky på i Betssons Games-seksjon. Når dette er gjort vil det vente 10 gratisrunder på Victorious på mandag den 21. mai etter kl. 14.00.

Alle gevinster man vinner på disse gratisrundene må omsettes 35 ganger innen 5 dager, og hvis det står igjen bonuspenger på kontoen etter disse 5 dagene vil pengene fjernes.

Prøv Victorious gratis her!

Eksklusiv Betsson casino bonus hos NorskeSpilleautomater.com!
For å kunne benytte deg av dette gode tilbudet må du være kunde hos Betsson. Hvis du registrerer deg via våre linker får du en eksklusiv bonus på 200% opptil 1500 kroner, i tillegg til 100 kroner helt gratis uten krav om innskudd. Bonusene må omsettes 35 ganger før de eventuelt kan tas ut.

Bli kunde hos Betsson – få en spesialbonus gjennom våre sider!