10 gratisrunder på Crime Scene hos Betsson!

Grusomme ting har skjedd på åstedet og Betsson trenger din hjelp for å komme til bunns i saken!

Betsson gir alle sine kunder 10 gratisrunder på den nye spilleautomaten Crime Scene fra Net Entertainment. Gratisrundene er gyldige helt fram til 29. mars 2012, kl. 23.59.

Crime Scene
Crime Scene er den siste av automatene som har kommet fra spilleautomat-utviklerne i Net Entertainment, og er, som navnet sier, en automat som tar utgangspunkt i et åsted for kriminelle hendelser. Både symboler, grafikk og bonusspill bærer selvsagt preg av dette.

Crime Scene er en 5-hjuls spilleautomater med 15 gevinstlinjer og som kan skilte med spesialfunksjoner som sticky wilds og et spennende bonusspill.

Sticky Wild-funksjonen fungerer slik at om man får et wildsymbol på hjulene kan det holde sin posisjon i inntil 5 spinn, og dermed øke sjansene for gevinster betraktelig.
I bonusspillet skal vi velge mellom en drøss forskjelige dokumentmapper, og disse inneholder gevinster, tilleggsgevinster som legges til alle ordinære gevinster og Andre Sjanse-symbolet som hindrer bonusspillet i å bli avsluttet. Man kan selvsagt også trekke et symbol som avslutter bonusspillet.

Spill Crime Scene gratis
Som kjent så har vi i Norskespilleautomater.com et stort utvalg av gratis spilleautomater på våre nettsider, og du har selvsagt også muligheten til å prøve Crime Scene gratis hvis du ønsker det!

Regler for gratisrundene
Som vi nevnte så er gratisrundene tilgjengelig frem til 29. mars kl. 23.59 CET. Alle gevinster man måtte være så heldige å vinne i gratisrundene må omsettes 35 ganger innen 5 dager før de kan tas ut. Penger som ikke er omsatt innen denne fristen er tapt.

Eksklusiv Betsson Casinobonus
Hvis du registrerer deg som ny kunde hos Betsson kan du nyte godt av den eksklusive bonusen vi har forhandlet frem for deg. Registrer deg via våre linker og få 100 kroner i bonus helt gratis, samt en bonus på ditt første innskudd på 200% opptil 1500 kroner! Bruk koden NSPILL i kampanjekodefeltet, og husk at bonuspenger må omsettes 35 ganger før de kan tas ut.

Hent dine 10 gratisrunder hos Betsson i dag!

100 free spins og 100 kr gratis!

Meld deg på nyhetsbrevet og få 100 free spins med en gang!

+ 100 kroner helt gratis på Jackpot 6000!

Over 5000 fornøyde medlemmer allerede!

Takk for din påmelding!