10 gratis runder på Mythic Maiden hos Betsson!

Det er herlig med søndager, og det er noe Betsson også vet å sette pris på. De tilbyr nemlig sine kunder hele 10 gratis runder på den nye spilleautomaten Mythic Maiden, og dette er et tilbud alle sammen bør slå til på!

Mythic Maiden er en utrolig spennende videoautomat med 5 hjul og hele 30 innsats- og gevinstlinjer, og denne automaten forteller den fascinerende historien til spennende skatter som ligger gjemt på et litt skummelt loft!

Undertegnede benyttet seg selvsagt av dette generøse tilbudet og her er hva som skjedde: På den andre gratis runden vant jeg ytterligere 10 gratis runder som igjen startet umiddelbart. Underveis i disse 10 ‘bonus-gratisrundene’ vanket det ytterligere 7 free spins! Når alle bonusrundene var unnagjort hadde jeg vunnet €12, og hadde spilt totalt 27 spins! Etter dette tok jeg med meg pengene inn i bordspillene og koste meg glugg i hjel i tre kvarter med litt blackjack! Alt i alt ble det en spennende formiddag. Man vet aldri hva som kan skje når man slår til på free spins, og vi minner lett på om den unge studenten som vant over 90 millioner ved hjelp av free spins – nettopp hos Betsson!

Betsson Casinobonus
Hvis du ikke har konto hos Betsson, anbefaler vi at du registrere deg via våre linker. Her får du en matchbonus på ditt aller første innskudd opptil 800 kroner! Dette betyr at om du setter inn 800 får du ytterligere 800 kroner å spille for – totalt 1600 kroner! Bonusen har et omsetningskrav på 25x bonusbeløpet.

Hent dine 10 free spins på Mythic Maiden hos Betsson i dag!

100 free spins og 100 kr gratis!

Meld deg på nyhetsbrevet og få 100 free spins med en gang!

+ 100 kroner helt gratis på Jackpot 6000!

Over 5000 fornøyde medlemmer allerede!

Takk for din påmelding!